Tiingelinn – Linn Andersson

12:e maj 2021

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Här rullar det på i motvind men hoppet är det sista som överger människan säger dem ju, och verkligen sista som överger mig. Är inne i en stressig period just nu därav dålig uppdatering på bloggen. Är kämpigt att få ihop allt när man är ensamstående med minsta tjejen. Dock underbart. Skulle inte vilja något annat. Eller jo vara mindre stressad men är så mysigt att ha Juvelia hemma och försöker verkligen ta vara på tiden med henne. Hon börjar bli så stor, vill inte stressa bort sista månaderna som bebis. Snyft.

Hade målat upp i mitt huvud att få barnen tätt. Tanken var att skaffa syskon när Juvelia var runt ett vilket inte alls är aktuellt nu såklart. Istället känner jag att jag gärna gifter mig med min nästa partner innan vi skaffar barn, haha. Tror 100% på tredje gången gillt i alla fall.

En annan sak som inte blev som jag tänkt var att jag var iväg och tittade på radhus. Bestämde med säljarna att vi skulle skriva papper med mäklaren och allt som idag men så i sista sekund kommer de och säger att de fått ett nytt högre bud. Blev så irriterad och kände bara ” Nej men sälj till dem då” . Jaja, sånt är livet. Kommer flera radhus framöver såklart. Men hade varit så mysigt att bo där i sommar med barnen.

Har i alla fall haft det så underbart med barnen. Är som jag skrev ovan allmänt stressad men har varit i en liten topp där jag verkligen lagt jobb åt sidan ibland, inte uppdaterar på en hel dag och bara ÄR MED BARNEN. Jag och Tindra bakade hallongrottor, vi spelade spel, läste böcker, jag har gått långpromenader. Igår hämtade jag Tindra på förskolan med Juvelia i vagnen och Tindra fick åka nya ståbrädan. Så stolt storasyster. Och på tal om Juvelia så lyser det bus i hennes ögon. Man kan säga ” AJAJ” då skrattar hon och öppnar en byrålåda ändå haha. ÄLSKADE ungar.

Är så trygg i min mammaroll. Inget känns mer natuligt och äkta. Jag är säker på att meningen med mitt liv är att vara mamma. Jag älskar varje sekund som mamma.

12

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Jag är också ensamstående med min bebis men jag har själv valt det efter flera år som singel). Är så otroligt tacksam för att jag har ett jobb som gör att jag kan vara 100% mammaledig! Vi har det så gott min bebis och jag. Hoppas att du kan njuta av föräldraledigheten snart. Barnen är verkligen bara små en gång ?

stats