Tiingelinn – Linn Andersson

EN oerhörd tacksamhet

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Jag måste bara skriva och säga att jag känner en sådan oerhörd tacksamhet för mina fina vänner jag har i mitt liv.

I måndags skulle Tindra tillbaka till vårdcentralen för att lägga om sitt sår men hennes pappa behövde jobba och jag var fortfarande lite förkyld så jag kunde inte följa med pga smittorisk. Då följde Tindras gudmor Moa med henne. Finns ingen som ställer upp som hon gör. Är så OERHÖRT tacksam för henne. Hon kom hem till mig med tårta och blommor när jag hade köpt huset, hon ställer ALLTID upp och tänker på mig och barnen.

Efter vårdcentralen köpte hon glass till Tindra och de var hemma hos henne och såg på film och målade en så fin teckning och två små mini tavlor. Tindra pratade massor om henne sen.

Gud vad tomt det blir förresten när det blir pappavecka för Tindra. Helt tyst och Juvelia ser så mycket upp till sin storasyster. Så himla fint band dem har mina små flickor.

Fick även ett blombud här om dagen från min nyfunna vän Isabelle. Vi har känt varandra i snart ett år nu hehe. Blev så glad, helt rörd för blommorna hon skickade. De står på mitt vardagsrumsbord nu och blir glad varje gång jag ser dem.

Idag ska jag iväg på ett bankmöte och sedan får vi se vad som händer. Det beror lite på.

Konstverken

Tindra kom hem med denna ödla efter vårdcentralen, och ” En fin sten som jag hittade i en vattenpöl” haha. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats