Tiingelinn – Linn Andersson

10 saker du inte visste om mig

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg med bilder från veckan som varit Går hehe.

 

Tänkte nu skriva 10 saker ni kanske inste visste om mig:

 

Nakenfis  

En sak som jag tror inte så många vet är att jag är ” värsta nudisten” haha. Nej inte så illa men går alltid runt naken hemma. Eller ah oftast i bara trosor. Är dock så obekväm att vara naken inför andra människor. Har komplex över mina bröst men när jag o barnen är hemma kan jag gå runt utan bh en hel dag om vi inte ska ut. Går ven ut på balkongen och vattnar på kvällarna utan bh ibland, haha. men håller för och går någon förbi gömmer jag mig.

Sover också nästan alltid helt naken om jag inte har mens förstås.

Känslig nos 

När jag är förkyld använder jag alltid nässpray för barn 0-7 år, haha. Får näsblod av vanlig. Händer varje gång. Men bästa är physiomer och såna naturliga sprayer.

Jag kan bli provocerad av preventiv medel

Jag kan bli sjukt provocerad när man mer eller mindre blir hetsad till att ta preventivmedel. Typ att en barnmorska sa ” Det är nog bra om du börjar med något om du inte vill ha fler barn nu”. Vad vet dem om jag ens är sexuellt aktiv. Och det finns väl andra sätt att skydda sig. Är faktiskt himla noga med det. Är inte redo för en bebis nu. Vill bara i världens tryggaste bästa relation den dagen men jag känner ändå inte för att stoppa i mig massor med hormoner. Alla tar föregivet att tjejer ska göra det. Tänk så smidigt för stackars mannen.

Toffel

När jag blir kär blir jag sååå lätt en så kallad ”toffel”. Att man gör allt och lite för mycket för den man är kär i för att verkligen visa hur mycket man bryr sig och tycker om en person. Något som kan vara fint med rätt person som känner uppskattning, uppskattar än och skulle göra samma tillbaka, men som även kan göra att man blir tagen frigivet och lite överkörd. att man ger alla fingrar och får lillfingret tillbaka,

Allt eller inget

Jag är en person som går all in 110% för det jag gör eller skiter fullständigt i det. När det gäller allt verkligen. Endera satsar man fullt eller så får det vara.

SNÄLL

Jag är en person som för det mesta alltid är glad, positiv och nöjd med livet. Jag vill inte tycka illa om människor. När jag mår dåligt kan jag börja störa mig mer på personer för att sedan tänka, varför. Jag önskar verkligen ingen person något dåligt. När jag är arg/ känner mig sviken/ ledsen så tänker jag inte ” Hoppas han/ hon blir olycklig” tvärt om. Jag önskar verkligen alla lycka i livet. Personer som gamla vänner osv som sårat mig och vänskap har tagit slut kan jag ändå glädjas för. Om jag ser att någon gått klart en utbildning, blivit kär eller annat blir jag genuint glad.

Uttalat fel 

Hela mitt liv har jag uttalat ordet ” lakan” lakarng och trott att det heter så. Alltså lakan man har i sängen.

 

Dyslektiker  

Jag har alltid varit väldigt fantasifull och älskat att skriva sagor, kunnat skriva i timmar och aldrig ha svårt att komma till skott med uppsatser, berättelser etc. MEN jag har stavat otroligt dåligt och i vuxen ålder fick jag veta att jag har dyslexi. Har svårt att läsa och har nog bara läst 3 hela böcker totalt sedan min 15 årsdag tyvärr, det har varit böcker kopplade till skolan. En av dem hette musselstranden. Kommer ALDRIG glömma det.

Spelat dum

Detta är något ag skäms sååå mycket över. När jag fick i 9:an spelade jag dum så himla mycket. För att få uppmärksamhet från killar, vilket funkade,, tyvärr. Killarna tyckte de va gulligt typ. Men när vi slutade 9:an hade jag högst betyg i hela min klass.., fick något pris för det, haha. Usch så dumt att spela dum!

Drömmar om annat jobb

Jag har aldrig nånsin drömt om att bli en ” influenser” . Jag är en liten tjej från landet liksom. Min största dröm i livet har alltid varit att bli mamma, enda sedan jag var ett litet barn. Även att bo i hus, gifta mig och leva i en familj. Det är faktiskt min dröm än idag. Det enda enda jag saknar är en man som verkligen kan älska mig och ge lika mycket tillbaka till mig. Har tyvärr aldrig känt det.

Drömmen förr var att bli musiklärare. Nu vill jag bli florist, driva en egen butik med blommor. Skulle även kunna tänka mig jobba som lågstadielärare. Passade mig SÅ bra. Har praktiserat som det och redan vid ung ålder fick jag sådan respekt från barnen. Är otroligt duktig med barn. Alla barn tyr sig faktiskt till mig.

 

Therese och Juvelia

En mysig dag i stadsparken.

Min helt magiska bukett från min bästis Josefin! Älskar henne så så så så mycket!

Mina älskade döttrar i morse. Älskar er mer än livet.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Uppvuxen på landet.

    Jenni: Jag är uppvuxen på landet med rapsfält och vi(barn) lekte mycket i rapsfältet. Enda nackdelen är att våra kläder var väldigt gula, men vi fick aldrig skäll av bonden. Och sen så kan man gå sakta ut i rapsfält så man undviker av trampa ner platorna. Säger du likadant till de som tappar kontrollen och råkar köra ut med sin bil/moped!

  2. Jenni

    Har du frågat markägaren om lov att få fota ute i rapsfältet? De brukar inte vilja att man klampar ut där eftersom det förstör deras plantor. Om du har frågat bonden om lov att fota ute i rapsfältet kan du väl skriva det? Du har nog många följare som tycker det är en väldigt fin bild och vill göra likadant själva som inte vet om att man inte får lov att gå ut i rapsfält – som då lär sig i sådana fall. Synd om bönderna annars som ska få sina plantor som är deras inkomst förstörda.

stats