Tiingelinn – Linn Andersson

Min berättelse nummer ett

Hej på er!

Som vissa av er vet så har jag känt ett behov av att göra viktiga saker med man sociala medier och en av de sakerna är nu mina nya blogginlägg ” Min berättelse” dessa berättelser är berättelser från kvinnor som skickar in och är helt anonyma. Namnen i dessa kommer vara utbytta och involveras barn kan även kön/ ålder vara lite korrigerad. MEN det är sanna berättelser. 

Jag hoppas med detta att fler där ute som lever i destruktiva förhållanden kan få ett uppvaknande och inse att ord e känner igen sig är det dags att lämna. Alla människor förtjänar det bästa. När man är i det kan man bli helt förblindad och inte inse själv hur illa man har det. 

Dessutom vill jag göra er hörda tjejer! 

 

Här kommer Min berättelse nummer ett. 

 

Killen som ville förändra hennes utseende. 

Det började 2016 när jag träffade en kille från Sundsvall som jag inledde ett långdistans förhållande med. Allt var frid och fröjd i början. Jag avslutade min sommartjänst på mitt jobb och vi valde då att jag skulle flytta upp till honom. Han bodde hos sin mamma i hennes källare så vi hade en egen ”våning”.
Under denna tid så lämnade jag inte huset så mycket då jag inte hade något jobb eller kände någon att umgås med. Han fick mig att färga håret från blond till brunt för han var mer attraherad av brunetter. Sedan kom det att han ville att jag skulle göra en bröstförstoring då mina 70B inte dög åt honom. Detta var något som jag inte gick med på tack och lov. Sedan kom jag ur duschen en kväll och han nöp tag i min mage och sa åt mig att jag skulle börja röra på mig och tänka på vad jag åt.
Efter detta så åkte jag hem till min familj för att hälsa på dom efter några månader boende uppe hos honom. Redan första dagen jag åkte därifrån så var han otrogen mot mig. Hans svar till varför var för jag inte ändrade på mitt utseende till de han ville.
Efter detta var jag helt hjärtekrossad och gick in i en depression, fick även panikattacker, ångest, ätstörningar. Rasade i vikt och vägde knappt 50kg, var tvungen att dricka alkohol för att somna för jag hade panik av att vara själv. Han förstörde mitt liv och jag försökte även ta mitt liv på grund av honom. Hans sätt att se på mig som ett objekt man kunde ändra på för att han skulle få känna attraktion gav mig hjärnspöken.

 

Tjejer, kom ihåg att ni är helt perfekta precis som ni är! INGEN ska påpeka något på ert utseende.

 

Kram på er alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Så himla bra initiativ! Jag tror starkt på att nyckeln till en jämställd och lyckligare värld är att våga prata om allt det hemska som sker. Heja dig och alla som kämpar där ute!

 2. Ellen

  Beklagar att du råkat ut för ett sådant svin. Hoppas du mår bättre idag och är fri från relationen ♥️

  1. Therese

   Otroligt bra idé att lägga ut sanna upplevelser här, Det tror jag kommer göra mycket. Många kan hämta styrka och kraft ifrån att läsa detta. Få se att andra också har haft det så och inte är ensamma!

stats