Tiingelinn – Linn Andersson

En fantastiskt mysig vecka med vänner , familj och fotografering

Hej finisar!

I onsdags kom min mamma in en dag och hängde med oss. Vi gick tillbaka till Parken Hagen som vi upptäckte med Therese och barnen i måndags. Tindra tyckte det var så himla kul med husen, traktorn, hästen och allt. Hon lekte åter igen att hennes lillasyster var ” Herr Nillson” och hon var pippi, haha. FÖR söt. Vi hade en så fin mysig eftermiddag.

I torsdags så åkte jag och barnen själva till Tidaholm. Tog mig 2,5 timme att köra dit och 2,5 hem. Gick hur bra som helst. Fick stanna en gång för Juvelia blev ledsen och ge henne lite leksaker, lite mellis och sedan gick det kanon igen. Hon har blivit mycket lugnare av att åka bil vilket är skönt. Tindra gick med bra hon har älskat att åka bil sedan dagen hon föddes.

Både när Tindra och Juvelia inte kunnat sova har jag och deras pappor då åkt svängar med bilen bara för att barnen somnat. Att det kan vara så. För Tindra har det hållit i sig, vi kan åka hur länge som helst med henne men Juvelia har varit lite kinkigare men som satt blivit bättre vilket är skönt och något stopp får man räkna med med barn, herregud.

Hur som helst, vi var i Tidaholm för att träffa Julia. Fantastiska Julia som jag träffade för första gången för 3 år sedan när Tindra skulle fylla 1 år. Då tog vi ettårs bilder på henne och nu har det fortsatt år efter år. Har inte pratat med henne om 4 års bilder än, vet inte om man tar det. Kanske räcker med 3 år. Men samtidigt NEJ, haha. Känns som det är en av höjdpunkterna på mina sociala medier med, att få se de vackra års bilderna på Tindra, och nu även Juvelia. För nu var vi där för att ta hennes ettårs bilder och hon får så söt så jag fick hålla borta tårarna, har ju berättat hur blödig jag är och varit på senaste. Hon var så söt och jag älskar henen så mycket min lilla tjej. Känns verkligen sm hon nyss föddes. Det gör lite ont samtidigt som det är vackert att hon växer upp och blir en så fin busig liten tjej

När vi kom hem till Örebro stannade vi på max och köpte hamburgare och Juvelia fick spagetti och köttfärsås. Tindra tyckte de4t var så mysigt. Sedan åkte vi till stora holmen där vi mötte upp min vän Molly och hennes två söta barn Milija och Vincent. Där åt vi lite glass, Barnen åkte karusell och vi hade så mysigt. Sedan kom Fanny dit, hon följde sedan med oss hem och sov över hos oss.

Hemma sen så kom Hanna en annan tjejkompis till mig och vi åt sushi och hade värsta tjejsnacket. SÅ trevligt det med. En toppendag som verkligen var fullsmockad. Tindra blev överlycklig för sushi med och åt upp allt, laxen och allt. Hon gillar det snart 4 år gammal bara, hihi.

Sen på kvällen fixade Fanny lite glass till oss när barnen somnat och vi snackade lite framtidsplaner tillsammans.

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Låter som underbara dagar! Vi umgås bara med mina föräldrar förutom att vi börjat gå på öppna förskolan utomhus i pandemin. Inte träffat kompisar på gud vet när… ser framemot den dagen man kan leva iaf lite mer som förr!

    Men på fredag ska vi ut och äta. Dock bett om ett bord utomhus. Vill inte sitta inne och äta bland folk med min bebis med mig ♡

    Ha en fin helg!

stats