Tiingelinn – Linn Andersson

Min berättelse nummer sex

 

Hej på er!

Som vissa av er vet så har jag känt ett behov av att göra viktiga saker med man sociala medier och en av de sakerna är nu mina nya blogginlägg ” Min berättelse” dessa berättelser är berättelser från kvinnor som skickar in och är helt anonyma. Namnen i dessa kommer vara utbytta och involveras barn kan även kön/ ålder vara lite korrigerad. MEN det är sanna berättelser. 

Jag hoppas med detta att fler där ute som lever i destruktiva förhållanden kan få ett uppvaknande och inse att ord e känner igen sig är det dags att lämna. Alla människor förtjänar det bästa. När man är i det kan man bli helt förblindad och inte inse själv hur illa man har det. 

Dessutom vill jag göra er hörda tjejer! 

Vill DU skicka in gör du det till min mejl linn.a@live.se ( skriv min berättelse i rubriken)

 

Förolämpningar, otrohet och sexuella övergrepp.

 

För X antal år sen dejtade jag en kille. Som grävde djupt in i mina tankar och satte spår i mig. Han var så fin och förstående till en början. Han kunde inte förstå hur man kunde vara otrogen som jag hade berättat att min föredetta hade varit mot mig. Redan här hade han fått mig runt sitt lillfinger. Han sa liksom saker som man ville höra.

De gick inte mer än några veckor på vårt förhållande tills  en kompis ringer till mig och berättar att Alfred, han jag dejtade. kollade på film & mös med någon annan där o då. Jag ringde honom miljoner gånger tills han sen svarade att jag skulle komma hem till honom.
Han grät och beklagade sig och sa att det bara var några pussar, det var lixom ingen big deal.
Jag förlät och han fick mig ännu hårdare kring sitt lillfinger.

Sedan började han bli aggressiv. Det trappades upp mer och mer, han började kalla mig fula saker och säga att jag var äcklig för jag dejtat killar innan honom samt likande elaka påhopp. Mycket om svartsjuka från mina tidigare relationer.
Sen började det urarta. Då jag VARJE natt jag sov hos honom, vaknade av att vi hade sex. Jag vaknade x antal gånger av att han trycker in sin vidriga kuk i mig, och jag försöker bara få han att sluta, jag sa aldrig nej sluta.. Däremot jag visade TYDLIGT med min kropp att jag verkligen inte ville, försökte knuffa bort honom, men han fortsatte. Detta pågick 2 månader bara. Mina lår var fyllda med blåmärken för han var så hårdhänt varje gång vi skulle ha sex. Jag lyckades sen förstå att detta inte var hälsosamt. Jag är en stark kvinna. trodde ALDRIG jag skulle låta någon behandla mig så. Men det var något speciellt med honom. Kan än idag inte förstå.

Allt slutade med att jag sa jag skulle iväg en helg, han visste att en kille var där som han inte gillade. Han slog mig hårt i ryggen och sa att jag var äcklig, att jag säkert skulle göra något med den killen, trots att han visste hur mycket emot otrohet jag var efter mitt tidigare förhållande och även att han själv ” myst” med en annan tjej, han kallade mig hora, slyna allt va man nu kan komma på.

Fick sms en vecka efteråt att jag var den äckligaste horan nånsin. Men jag ignorerade. Han gav upp. Vi har inte setts sen dess. Cirka 7 år sen.

 

 

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats