Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund 19 juni 2021

Hej finisar!

 

Här kommer en frågestund från några av de senaste frågorna som ramlat in på instagram. Vi kör väl igång direkt.

 

Skulle du kunna tänka dig skaffa barn på egen hand om du inte hittar en partner?

Hm,, denna fråga funderade jag mycket på. Jag vill verkligen ha fyra barn men är även så nöjd med de barnen jag har. Sedan är jag ju så ung ändå. 23 år gammal och har redan två fina barn. Jag tänker att jag kommer hinna träffa någon att skaffa flera barn ihop med. Ska erkänna att jag verkligen vill ha en man att dela livet med i min familj även fast jag såklart älskar att vara bara tjejerna och jag med. Så det är väl två barn till och en man jag skulle vilja få i framtiden.

Är så nöjd med tjejerna och känns inte jobbigt att vara ensam med två barn. Klart jag skulle klara att vara ensam med fyra med men tror det skulle vara kämpigare.

 

Hur ser din drömkille ut ?

Har svarat på det så många gånger. Utseendet är egentligen inte viktigt. Eller jo såklart det är viktigt men insidan är 100 gånger viktigare. MEN ska jag svara så är jag svag för blonda killar med blåa ögon, gärna lite vältränade. Men utseendet är verkligen bara en bonus. Skulle hellre vara med någon som jag tyckte var ” mindre snygg” med ett stort hjärta.

 

Är du ” desperat” ta det rätt , på att hitta en ny kille?

Vet att jag varit så tidigare men verkligen inte längre. Vill att mitt nästa förhållande ska hålla livet ut. Träffade ju en kille ett tag som var jättefin men jag vågade inse och erkänna för mig själv att jag inte skulle bli lycklig så som vi hade det. Behöver vara med någon som vet till 100% vad han vill, vad han ger sig in på, som uppfyller och har likande drömmar som mig i livet.

Så absolut inte desperat, tvärt om. Har inget stort sex behov dock så känner att träffar jag någon så är det för att dejta och inget annat.

Blir du lätt kär?

Alltså, ja och nej! Blir jag kär så blir jag direkt, annars blir jag aldrig. För mig funkar det så. Är en känslomänniska till 110%. Vill vara med någon som jag verkligen känner en galen kemi och attraktion till, samt trygghet. Kemin och attraktionen måste kännas direkt. Trygghet är något man bygger upp under lång tid men de andra två bitarna måste finnas direkt typ.

Skulle nog kunna säga att om det är rätt ska det var lite ” kärlek vid första ögonkastet” även om man inte blir kär som i KÄR på första dejten.

 

Hur går planerna gällande florist utbildningen?

Min plan just nu är att söka in till våren 2022. Då hinner jag jobba ett halvår med båda kidsen på förskolan och se hur allt känns. Florist drömmen är inte borta men satsar på företaget och sociala medier massor med. Vill verkligen börja med youtube och lyfta det till nästa nivå.

 

Skulle du vilja medverka i unga mammor igen om det blev en ny säsong?

Nej inte alls. Känner mig inte ung. Eller jo jag är ung men inte så ung. Tycker programmet isf ska satsa på unga föräldrar under 20 år som inte är influenser. Det är det man vill se tycker jag. MEN hade varit kul att göra en ” vad hände sen i ett av avsnitten med alla oss ” gamla ” mammor och se vart vi är i livet idag.

 

Spelar ålder, utseende och distans roll för dig i en relation?

Ja det gör det. Är kräsen när det kommer till ny partner. Vill vara med någon jag tycker är fin och verkligen attraheras av, ålder spelar väl egentligen inte jättestor roll men tror aldrig jag skulle kunna vara med någon som är yngre än mig. Det handlar inte om ålder MEN jag tror ju att äldre killar har större potential att vara mogna och redo för en tjej med 2 barn. Och distans, ja , jag vill absolut inte ha distansförhållande eller någon som jobbar med att ” ligga ute” .

Vill kunna somna med personen jag älskar varje natt, äta middag ihop och verkligen elva familjelivet. Är mysig av mig och sällskaplig. Egentid med vänner är med så viktigt men ännu viktigare egentid ihop med barnen, utan barnen, själva, med andra par osv. Att man verkligen uppskattar tiden ihop. Distans är inget jag mår bra av. Skulle kunna tänka mig max en timme bort så man ändå kan åka till varandra över tagen när man dejtar osv.

Upplever du att du har bra immunförsvar som äter så mycket fukt och grönt?

Ja verkligen! Det tycker jag att jag har.

Hur gamla är dina syskon?

Jag är född 98 min bror 00 och min syster 02.

Har du inga känslor kvar för Gabbe?

Nej det kan jag svära på med handen på hjärtat att jag inte har.

Du tror inte det kan bli något mellan dig och Marcus igen?

Nej absolut inte. Vi har en jättebra relation för Tindra och kan ta en fika vid en överlämning osv. Skulle kunna göra en aktivitet ihop osv även med ny partner är jag övertygad om. Ingen av oss har minsta attraktion eller något sånt till varandra. Helt ärligt det finns en hel värld med tjejer för han och en värld med killar för mig. Bara för man är singel betyder det ju inte att man vill gå tillbaka till något gammalt som inte funkade.

Har du några killkompisar?

Gud ja! En av mina bästa vänner är kille. Han heter Oskar och vi har känt varandra i 10 år. Ställer alltid upp för mig. Sedan är ju min agent kille. Vi pratar varje dag, han är som en storebror till mig.

Unnar du aldrig dig själv något?

Är dålig på det MEN jag unnade mig själv nya underkläder för 4000 kr när jag var i Stockholm. Sååå himla trevligt ändå. Älskar att känna mig fräsch och fin inifrån och ut. Har sååå svårt att förstå hur man kan sätta på sig snygga kläder men ha urtvättade fula kalsonger/ trosor/ bh under, haha!

Hur är du i ett förhållande?

Väldigt givande. Tycker jag om någon gör jag allt för den personen. Skulle kunna sätta mig i en bil och åka till han mitt i natten, skulle kunna köpa presenter helt random, laga middag, städa hans hem, äskar att överraska någon man tycker om MEN vill även känna att det är ömsesidigt. Skulle aldrig göra något för att kräva något tillbaka men man vill ju känna uppskattning såklart.

Är väldigt snäll och GOSIG. Riktigt klängig, älskar verkligen närhet samt ha djupa diskutioner.

Hur många barn vill du ha?

Har svarat på det i första frågan men vill ha 4 barn som jag känner nu. De 2 sista med SAMMA PAPPA. Alltså nästa gång ska det vara rätt, det bara MÅSTE vara det.

Vill du gifta dig?

Ja det är en av mina största drömmar i livet!

Tror du att du kommer bo i radhuset resten av livet?

Nej det tror och hoppas jag inte. Missförstå mig inte nu. Jag är så nöjd, så stolt och så lycklig över det. Jag vill och tror vi kommer bo där länge men inte för alltid. Vill i framtiden köpa/ bygga hus med en framtida man på landet. En villa och inte radhus med stor tomt där man kan plantera massor med träd och buskar, bygga pool och allt sådant.

Använder du tinder?

Åter igen nej! Jag hade ju det förut men nu har jag det inte och inget jag vill skaffa heller. Dömer dock inte, herregud jag och Gabbe träffades ju via Tinder. Är ju svårt o träffa folk under en pandemi.

Dricker du aldrig alkohol?

Nej knappt! Väldigt, väldigt sällan i alla fall. Har inget behov av det. Har kul, är glad oh social och sprallig utan alkohol. Tycker knappt det är gott heller.

 

 

Puss och kram

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats