Tiingelinn – Linn Andersson

Midsommar 2021

Hej finisar!

Hoppas allt är fantastiskt bra med er!

 

Jag och barnen har haft en helt fantastik midsommar i år! Är så himla lycklig och tacksam, Finns inget mysigare än att fira midsommar med mina flickor!

I fredags var vi hos min mamma och bara mös där hela dagen. Gjorde midsommarkransar, åt midsommar lunch och myste. Var även förbi hos min farmor där vi träffa min pappa också. Hade köpt midsommarbuketter till mamma, mormor och farmor. Brukar alltid pyssla ihop små presenter till alla olika högtider till mina nära och kära men har inte hunnit i år. Är mycket att vara själv liksom.

Igår ( lördag ) på midsommar dagen var vi hos min mormor på midsommarlunch. SÅ himla mysigt det med. Hade matchande känningar till mig och barnen vi skulle ha på midsommarafton. Men glömde ta med min egen knäpp som jag är, haha. Så ja, jag fick matcha med tjejerna på midsommardagen istället. Om ni kollar bild ett är den från midsommarafton då har jag andra kläder, och sista bilden i inlägget är från midsommardagen där matchar vi, haha.

MEN till södra fejen av allt! Min tomma bil låste sig med nyckeln i! När vi kom fram till mormor på midsommardagen tog jag ut Juvelia, sköterskan och stänge igen dörren… nyckeln satt i och så låser sig bilen. Alltså … blev så arg. Det ska inte ens kunna ske liksom. Men det gjorde det uppenbarligen så jag och mormor åkte hem och hämta reserv nyckeln. Men segt för tar 45 min från Frövi till Örebro där jag bor och så 45 min tillbaka. Så hade jag ju redan kört dit en gång och skulle köra hem sen med. Men men ingen större Skade skedd i alla fall. Hade barnen suttit kvar hade vi ju fått krossa en ruta liksom.

Tur i oturen att vi kunde ta min mammas bil. För min bil blockerade ju Garaget där mormor och morfars bil stod. haha. Sådan otur men slutade ju bra.

 

Vi hade så mysigt och dansade runt en björk med blommor på, hehe. Blev helt svettig men båda barnen älskade det. Juvelia bara skrattade och Tindra dansa dans efter dans. Så mysigt. Idylliskt verkligen. Är så nöjd med min uppväxt den har verkligen varit så bra och barnen ska få minst lika bra.

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats