Tiingelinn – Linn Andersson

Simon

Hej finisar!
Hoppas allt är bra med er. 
Som många av er kanske sett på instagram så har jag träffat någon. Denna någon heter Simon och det är en helt fantastik person. Ska inte ljuga för er så ska erkänna att det har gått ganska snabbt men det känns så himla bra och då ska man gå på sin magkänsla tycker jag.
Han bor i Lindesberg som ligger ca 3 mil från Örebro. Det är där min syster bott och även jag gick mina 3 år i gymnasiet. Han kommer från början från Norrland men hamnade där då han spelar hockey och blev köpt av ett lag i Lindesberg. Vi har lite gemensamma bekanta och vänner.
Hur som helst vet jag inte hur jag ska förklara för er för det låter så himla kylsigt och ” sådär säger alla när man är nykär” osv osv…. MEN det känns helt perfekt. Vi har så mycket sjuka saker gemensamt från våra uppväxter, hur vi ser på saker i livet och allt. Samma syn på ett förhållande och känner verkligen att han är galet kär i mig. Jag ÄLSKAR den känslan. 
Sedan är det så mycket smågrejer som bara faller på plats natuligt. Som att han bäddar min säng utan att sen komma och säga ” Jag bäddade sängen” och invänta sin aplåd. Han är verkligen noga med att han fint omkring sig, plockar av maten in i kylen naturligt, hahaha. Där hör ni vad jag faller för.. Nej men skämt och sido det klickar bara så himla bra. 
Får liksom känslan att han är stolt över mig. Han ringer sina vänner och familj och berättar om mig och oss. På midsommar skickade han en blombukett till mig, blev så himla överraskad. Han lagar mat och bra dessutom! Känns bara så himla himla fint.
Sedan att han säger till mig hur vacker jag är, vad han känner för mig och liksom pratar från hjärtat. Låter med kylsigt men man hör att det är äkta och inte bara ” det jag vill höra” vilket det dock är.. Han sa till mig tillexempel ” Jag ska säga varje dag hur vacker du är Linn”. Det är exakt den bekräftelsen jag behöver. Det är inget ansträngde men ger mig SÅ mycket. 
Han har träffat några av mina vänner och det har varit hur trevligt som helst verkligen. Funkar direkt. Nu väntar jag på att träffa hans vänner och deras flickvänner såklart. ÄLSKAR att umgås med andra par. 
Jag är bara så kär och så lycklig. Ser så fram emot denna sommaren med honom. 
Lunchade lite på stan igår. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Dom är så fina bilder på dig och Simon håll hårt o Simon så det är inte någon annans ta Simon ifrån dg. Kärleken behöver du väll..❤️❤️???????

 2. anonym

  Jag måste bara säga något jag tänkt på länge. Du är en sån fin mamma Linn! Jag är äldre än dig och fick min första dotter förra året och sedan dess är jag så grymt imponerad av dig, som ung och ensamstående mamma! Wow! Och du verkar göra allt för dina tjejer, du festar inte och flänger omkring utan lägger all tid på dem och fixar så fint för dem. Nu när jag själv har barn inser jag hur mycket tid, energi och tålamod man lägger i varje stund med sitt barn och då har jag ändå bara ett och är inte ensamstående. Måste bara säga det, impad av dig!

  1. Linn Andersson

   Tack snälla blir helt rörd av din fina kommentar den värmde verkligen i mitt hjärta! Du är en fantastisk mamma du med!

   Kram

 3. S

  Härligt med ny kärlek? Du har tur som repar dig snabbt efter att andra förhållanden tagit slut. För en del tar det år innan man är sugen på en ny kille, egen erfarenhet. Har du lätt för att bli kär?Hur gör du med killen inför tjejerna? Sova över osv. Är det en ny ”kompis” som hänger med er eller?

 4. Ninni

  Men så underbart att du har träffat kärleken igen Linn ? Är så glad för in skull ? GRATTIS ? till er kärlek ??

 5. Linnéa

  Känner så igen det där. När hela kroppen och magkänslan bara skriker ja! Träffade min man på det sättet. Skiljde mig från mina barns pappa får att satsa på honom istället. Firade första bröllopsdagen för två veckor sedan.
  Njut, är det rätt så är det lätt <3

 6. Eva

  Stort grattis till er. Njut och var lycklig du är en fin tjej. Då menar jag både på utsidan och insidan.

 7. Hanna

  Förstår precis. Jag gick ut ett förhållande för lite mer än ett årsen och hade inga planer på att träffa någon direkt. Men ca 2 månader efter vi gjort slut träffade jag killen jag är tsm med nu. Och allt var vara rätt. Var som att jag aldrig riktigt vart kär innan. Låter med så klyschigt men är sant. Vi har träffats i lite mer än 1 år nu och fortfarande nykär.

stats