Tiingelinn – Linn Andersson

Mys med Fanny och fredagkväll hos pappa

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Jag sitter ihop med min stora kärlek kan jag meddela er. Vi är aldrig ifrån varandra. Livet är som på rosa moln. Ni vet ju att jag alltid delar med mig av hur livet är. Har varit sjukt mycket motgångar på senaste men nu är det verkligen att sväva på rosa moln och jag hoppas verkligen ni kan glädjas med mig. Är så himla kär och så himla glad.

 

I onsdags kom min syster till oss spontant på kvällen för att hjälpa till med bloppis och rensning. Herregud vad mycket saker vi har att sälja av säger jag bara. Nu har vi sålt allt som är för avhämtning och resten ska börja fraktas. Utöver det hade vi så mysigt med myskväll ute på vår balkong allihopa. Vi tog även en lunch på stan. Juvelia är världens lättaste unge att ha med sig hon älskar att vara med i vagnen och är alltid så glad. Går så himla lätt med henne alltid.

 

Idag åkte vi ut till Frövi till min pappa och träffade pappa, Fanny, Anton och hans tjej Matilda. Vi grillade och hade jättemysigt. Såg även farmor på vägen som vi tutade på hehe.

Efteråt släppte vi av Fanny hos min mamma och jag och Fanny tog ett dopp i poolen innan jag, Simon och Juvelia rullade hem.

Imorgon ska Juvelia sova sin första helg hos sin pappa lördag- måndag. Känns så overkligt min lilla, lilla tjej. För att jag ska tänka på annat så ska jag och Simon åka på en mini mini semester och shoppa, sova på hotell och hänga lite på spa. Ser så fram emot det.

Nästa vecka börjar han jobba så får passa på att pussas och ses hela hela tiden veckan ut. Längtar dock till nästa vecka för saknar min Tindra så enormt mycket. Sitter och tittar på bilder från vår semester på skara sommarland. Helt fantastiskt magiskt var det. Gud vad jag älskar mina döttrar över allt annat. Och på en andra plats kommer denhär fina killen jag är helt galet galet kär i.

 

 Puss på parkeringen i väntan på Fanny.

Hihi fick ett bud med bebis solbrillor till Juvelia. 

Fanny ordnar plockbricka 

Min sessa som somnade i bilen. 

Puss på balkongen. Är helt galet kär i att han är så stor i jämförelse med mig. Drunknar i hans kläder som ni ser.

 

Juvelia hos morfar

r 

Puss i skogen!

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. judith

    Din pojkvän har goda intentioner med dig. Du kan vila tryggt i hans famn. Han kommer bli din livspartner. Vilken tur han har som en träffat en sådan go och älskvärd mamma och tjej som du är:) Önskar er allt gott! En gammal kvinna still young at heart

    1. Linn Andersson

      Men tack snälla blev s glad av din fina kommentar gjorde hela min kväll! Stor kram från mig och Simon. <3

stats