Tiingelinn – Linn Andersson

Kärast i världen

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Ligger åter igen ensam vaken pga kan inte sova i denhär värmen. Vi har sååå varmt i lägenheten. Längtar så tills vi flyttar till vårt radhus i  augusti. Tiden går så himla fort snart är vi redan där. Håller på att mejla med flyttfirma nu inför flytten.

Är så himla himla himla kär. Är helt säker att jag hittat rätt denna gången. Det jag känner för Simon är helt galet och det bästa som jag aldrig känt tidigare i mitt liv är att han älskar mig lika mycket tillbaka. Jag liksom känner att han är kär i mig. Känner 0 osäkerhet med honom. Han får mig verkligen att känna mig som den enda tjejen på hela jorden.

Hela min familj älskar honom, alla vänner säger så gott om han och på så kort tid. Han ska följa med på vår familjesemester i helgen till och med.

Ni följare är också många som skrivit att detta känns äkta och att det verkar vara en fin kille och på sättet ni skriver det på är det som att ni kan se hans personlighet. Är bara så glad och lycklig att jag träffade honom.

Vi blev verkligen blixtförälskade men samtidigt är ingeting stress. Barn frågan har redan kommit upp från er och han vill jättegärna ha egna barn samt att ni vet ju att jag vill ha fyra barn om jag kan få det. MEN det är i framtiden och inte än på några år. Jag är så nöjd med mina fina flickor. Är absolut ingen stress för mig, eller honom. Vi har det så bra tillsammans. Längtar nästan till att vardagen ska kicka igång hehe. Vet inte varför men känns mer på riktigt då.

Min farmor kom fram till mig på Juvelias kalas och sa att denhär gången är det rätt Linn, samt att han var en så fin varm godhjärtad människa, hur snygg och stilig han är osv. Blev helt rör och pirrig i kroppen.

Nu väntar jag på att han och kidsen ska vakna så vi kan spendera dagen tillsammans i detta magiska väder vi har.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Linn!
    Så himla roligt att ni hittat varandra.! Ja tror verkligen på kärleken, att det är det största man kan uppleva och ge till andra

    När du skrev om vad din farmor sagt till dig då fick ja gåshud!

  2. Madeleine

    Åh så fina ni är tillsammans ! Så glad för din och er skull Linn och jag tror verkligen på er ❤️❤️ Sån fin familj är ni och jag önskar er alla lycka ! Så glad att jag får följa ert liv och du är en sån god, vacker och fantastisk kvinna. Massa kramar

stats