Tiingelinn – Linn Andersson

Semester i Skara sommarland

Hej finisar!

För två veckor sedan ( gud så snabbt tiden går) var jag, tjejerna och Simon iväg på en liten semester tillsammans. Vår första semester tillsammans och den kommer vi ju verkligen minnas då det blev helt, helt perfekt.

Vi bodde över en natt i en liten sån campingstuga och det var verkligen SÅ mysigt. Barnen älskade det.

Första dagen var vi själva och då var det lite moln och inte så mycket sol så vi åkte massor med karuseller och strosande runt. Sedan på kvällen hade vi så så mysigt i stugan. Tindra älskade det. På morgonen kröp barnen runt i sängarna och lekte i nästan en timme.

Sedan spenderade vi hela dagen inne på badlandet tillsammans med min vän Therese och hennes barn. SÅ mysigt! Simon hade hur kul som helst med hennes bror och barnens pappa dessutom.

Vi spenderade nästan hela dagen inne på vattenlandet och barnen älskade det lika mycket som vi. Tycker helt klart att vattenlandet är det bästa med Skara sommarland.

Tindra och Matheus blev helt kära i varandra. Så jäkla söta. När de vuxna och äldre barnen var iväg och åkte karuseller och sånt var jag med Matheus Tindra och Juvelia. Jag är den fegaste av de fega så passade mig perfekt. De hade så himla kul tillsammans, vägrade släppa varandras hand. ÅH så söta!

Vi hade världens bästa lilla mini semster. Bästa på hela sommaren utan tvekan!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats