Tiingelinn – Linn Andersson

Kärast i hela hela världen

Hej finisar!

Idag vill jag dela med mig av lite bilder från en fotografering som jag och Simon var iväg på i Askersund. Fotografen heter Amanda Rosén . Hon är helt ny men ni hittar henne på Instagram under @amandarosenfoto.

Är så himla glad att vi tog dessa bilder kommer var minne för livet och jag tycker man ser i bilderna hur kära i är på riktigt. Så himla naturligt. Vi är så himla galet kära så bara vi tittar på varandra så ler man av sig självt. Simon kan inte titta på mig utan att pussa mig heller, hehe.

Amanda som fotade oss sa att på vissa par så ser man bara att ” Det är dem” och så sa hon om oss. Samt att vi hade äktenskapstycke vilket jättemånga har skrivit till mig på Instagram. Det har ingen någonsin sagt till mig tidigare i livet. Jag tror tusan vi är varandras one and only.

Känner mig kärast i hela hela världen verkligen. Har aldrig känt såhär. Nu när jag känner det så tänker man typ ” Det är såhär det är när man är kär”. Så svårt att förklara. Är så så så lycklig och galet kär i denhär mannen.

För er som är nyfikna så träffades vi den 17:e juni för första gången och den 26 juni så sa han att han älska mig. Han var så sjukt nervös för att säga det så pass tidigt men han sa att han kan inte rå för vad han känner.

Jag är så smickrad och glad.

Känns så himla rätt på alla sätt med oss.

Jag känner mig så älskad. Känner verkligen att jag är den enda i hans ögon. Att man skulle kunna ställa den snyggaste tjejen naken framför han och han hade ändå vänt ryggen och gått hem till mig. Då har vi som sagt bara träffats lite mer än en månad.

Mina vänner, min familj, alla gillar honom och alla tror på oss. Är världens lyckligaste flickvän och känner bara att allt jag gått igenom är för en anledning och nu har jag verkligen hittat hem. Jag älskar dig min Simon Brännvall.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Annelie

        Ni var så fint bild på dig och Simon håll hårt om Simon. Det är kärlek som fattas för dig. ❤️❤️????????

  1. Pernilla

    Du känns så mycket mer harmonisk sen du träffa simon. Du ser så mycket mer avslappnad på alla bilderna du lägger ut.

stats