Tiingelinn – Linn Andersson

Stockholm med hela familjen

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Förra helgen var jag med hela min släkt på mammas sida på en liten semester till huvudstaden Stockholm. SÅ otroligt mysigt och lyckat. Vi alla möttes upp vid Hagaparken i Solna. Där hade vi picknick med matsäck som mamma och mormor hade med sig. Vi hade picknick och det var så mysigt.

Efter det besökte vi fjärilshuset. Så kul för både stora och små. Bra service. Fick låna bärsele där till Juvelia vilket var riktigt bra! Hon var så glad hela tiden och skrattade och var helt till sig när hon fick se alla vackra fiskar och fjärilar. Tindra var mest fascinerad av hajarna. Hon stod och tittade på dem i säkert 20 minuter utan att släppa blicken. Hon och Simon stannade kvar extra och tittade på hajarna.

Innan vi var där hade vi passande nog sett lite av ” Hitta Nemo” så Tindra blev så glad när hon fick se Nemo och Doris, hehe.

SÅ himla lyckat. Hon fick små haj leksaker med sig och fjärilsvingar som han flög runt med på hotellet.

Vi bodde på Hotell friends. Har bott där förut och det är verkligen ett så bra hotell. Verkligen att rekommendera. Maten var fantastisk och hotellrummet var med bra. Tindra var på mini disco med Lollo och Bernie. Hon dansade som bara den med sådan inlevelse, Lollo och Bernie tröja jag köpt på matsmart samt diadem. Det hade vi alla. Juvelia bara skrattade när hon såg alla barn dansa. Så hade Tindra vingarna på sig med, haha, helt galen och så himla söt.

Middagen var hur bra som helst med. Tindra och Juvelia fick barn meny och bebis meny serverad. Ja men allt var verkligen perfekt.

Dagen efter shoppade vi en liten sväng på Mall of Scandinavia. Sedan hem till Örebro igen. Hur mysig resa om helst och barnen var glada hela tiden även i bilen.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats