Tiingelinn – Linn Andersson

Skaffat ny bil

Hej finisar!

Om någon av er missat det på instagram så har jag skaffat ny bil. Bilen jag hade innan var en väldigt liten bil som inte alls passade mig och min familj. Den köpte jag ihop med mitt ex, köpte sedan ut honom, betalade av hela lånet själv och bytte in den och använde som kontantinsats för min nya bil.

Min nya blev en Volvo V60 hybrid T6:a 2022. Den är alltså helt ny. Så sjukt kom in och ville köpa en begagnad v90 och kom ut några dagar senare med en helt ny v60. Är hittills så sjukt nöjd. Den är sjukt snygg, rymlig, inte för klumpig, riktig familjebil verkligen och ÄLSKAR att det är hybrid. Jag kan alltså köra ca 5 mil på el och resten blir bensin.

Vid huset kommer jag kunna ladda vilket är perfekt då majoriteten av mitt bil åkande kommer var mellan huset och stan i Örebro vilket är kanske en halv mil så kommer mestadels kunna köra bara på el. Känns bra för miljön också.

Älskar verkligen bilen. Rymlig och bra, barnvagnen får plats, det finns barnlås och ja, allt man kan behöva. Denna bilen kommer jag ha tills den dagen jag behöver något jättestort pga flera barn haha.

Vi tjejer kan vi med!

Villa, volvo ( bara vovve som saknas tycker min kille, haha) men jag är tyvärr inte alls med på det spåret. Inte alls sugen på hund. Men vem vet i framtiden. Men det får vänta. Den dagen jag skaffar hund ska det vara någon liten söt! Murffy hette min farmors hund när jag var liten så det vill jag isf döpa min hund till.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kate

  Volvo har bra bilar så Grattis till en fin bil ? Jag skulle dock aldrig köpa en helt ny bil då de så snabbt sjunker i värde. Köpte själv en lite nyare bil i våras som jag är otroligt nöjd med. Men begagnad. Välvårdad och jättefin ♡

  Men jag kan tänka mig att du vill ha din bil i många år så toppen med en helt ny bil! ?
  Det flyter på bra för dig nu ♡ Tänk vad snabbt det kan vända! Lycka till med flytten ♡
  Kram till dig ?

 2. Emma

  Älskar vår elhybrid! Vi tankar nästan aldrig, elräkningen har blivit ca 100kr/ månad högre och bilen går fantastiskt tyst. Du kommer älska din ?

stats