Tiingelinn – Linn Andersson

Våffelkväll hos grannarna

Hej finisar!
Hoppas allt är bra med er!
Igår kväll vart vi överbjudna till våra nya grannar vi får när vi flyttar in i Mosås om en vecka! Så sjukt gulligt av dem. Det är min brors fästmö ( tror jag man säger haha) men hans flickvän som han är förlovad meds Syster, sambo och 3 barn vi var hos. 
I ca 3 minuter var Tindra blyg sedan fann hon och deras dotter varandra direkt. De var så söta och hoppade studsmatta , klädde ut sig och lekte massor. Tindra ville inte åka hem hon bröt ihop och grät när vi skulle åka. Hennes nyfunna vän tyckte Tindra skulle sova över hos henne. Så himla söta var de. Nu vill Tindra att vi ska flytta på en gång så de kan leka. 
Vi hade jättetrevligt också och Juvelia mumsade i sig en hel våffla som jag hade skurit i små, små bitar. Min lilla bebis äter ju liksom riktig mat nu! Helt sjukt. Tänker att hon bara ska äta sina burkar men nej. Nu hemma ger jag henne nästan alltid det vi äter förutom sega svårtuggade saker som kött eller tex tacos som är lite starkt, men annars så. 
Vi hade en så trevlig kväll så när vi flyttat in ska vi självklart bjuda hem familjen. Är himla glad att vi blev hembjudna. ÄLSKAR området vi ska bo i. Så himla inbjudande av alla andra familjer som bor där. Är så tacksam på livet men nu vill vi bara flytta. Får dåligt samvete när vi håller på att packa hela tiden här hemma. Men vi varvar det med att gå till lekparken, leka glasskiosk och åka och panta tomt pepsi flaskor. Tindra ÄLSKAR att få slänga ner flaskorna i monstrets gap so äter upp dem, hahaha!

Tindra köpte blommor till dem. 

Mums med våfflor för stora och små!

 

Puss och kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nilla

    När jag var 18 år började jag skriva med en 5-år äldre kille. 2 dagar senare kom han hem till mig. Det sa klick. Han kom över dagen efter och sov över, sedan dess har vi inte sovit utan varandra en natt. Efter 1 vecka flytta vi ihop, 6 månader förlovade, 1.5 år gifta. Vi har nu levt ihop i 6-år. Jag tror på sann kärlek vid första ögonkastet.

    Mina föräldrar träffades på en mc-träff. Träffades några dagar senare. Gifte sig efter 8-månader. 4 barn, 6 barnbarn och 39 år som gifta i år. ❤️ Bara lite fina historier om kärlek lycka till Linn och Simon!

  2. Sofie

    Svägerska ? din brors svägerska. Fästmö kallar man din brors flickvän när de är förlovade i väntan på giftemål ❤️

stats