Tiingelinn – Linn Andersson

Vattenfotografering

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg med ca 50 helt magiska bilder tagna av Amanda Rosen.

Är så galet kär i min Simon. Enda jag skriver känns det som men kan inte hjälpa det. Är så himla säker på att det är så himla rätt. Han är mannen jag kommer stå framme vid altaret med och säga ja!

ÄLSKAR oss två tillsammans.

Tidigare har vänner/ tidigare partners sagt till mig att ” Livet är inte som i en film Linn” men ju det är det med honom. Vi har allt dedär gemensamt som man bara ska ha i en relation. Vi har helt olika intressen MEN det viktigaste av allt i en relation, vi älskar att vara bara vi 2. Allt är så naturligt. Vi snackar en massa, sitter knappt med telefonerna. Vi båda älskar att se dokumentärer tillsammans. Vi har sett Världens farligaste fängelsen och Estonia hittills ihop.

Han kan få för sig saker som att vi ska rensa kylskåpet 10 på kvällen och så gör vi det. Vi städar alltid tillsammans och sätter på musik och har typ kul när vi städar. Vi hjälps åt. Han är den lugna och jag är den som alltid är fart i.

Är det inte jag och simon föralltid lever jag ensam resten av livet med barnen. SÅ känner jag.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats