Tiingelinn – Linn Andersson

Fredag innan en flytt

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Jag är ensam uppe med tuppen medan resterande delen av familjen sover. Det är lördag morgon och jag känner mig så otroligt stressad och dagen har knappt börjat. Mår på riktigt psykiskt dåligt av att inte ha rent, städat och strukturerat omkring mig och nu är det KAOS.

MEN det som är bra är att vi rensar ut så sjukt mycket saker Så hoppas på att det aldrig blir lika kaos i nya bostaden. Vi länkar så mycket allihopa nu. Både jag och Tindra är helt exalterade.

Här hemma packas det massvis med lådor och på onsdag går flyttlasset av. Längtar ihjäl mig!

Igår försökte jag i allafall fixa lite mys i kaoset här hemma. Vi tittade på Disney tillsammans, Tindra fick små mini pizzor till middag som hon älskar och sedan åt vi en stor marängsviss med jordgubbar, mums!

När barnen sov gick Simon ut och tränade medan plockade lite här hemma och gjorde en parma-sallad till oss två. Vi har verkligen så himla lika smaklökar när det kommer till mat vilket är rena drömmen ju.

Idag blir det att packa mera och även göra något kul för barnen. Sitter just nu och går med i grupper Facebook för vårt område där vi ska bo, hehe.

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats