Tiingelinn – Linn Andersson

Senaste tiden

Hej finisar!

Här kommer uppdatering från senaste tiden.

Nu är ju jobb igång igen och dags för mina flickor att börja förskolan. I två veckor har jag haft inskolning för min lilla tjej på förskolan och därför har jag ju inte hunnit jobba så mycket. Jobba för mig är ju att uppdatera bloggen så det kommer jag bli bättre på nu när jag kan jobba ordentligt och flickorna går på förskolan. SÅ himla skönt.

Jag är ju den som varit hemma med båda flickorna första året så det blir kul för mig att komma tillbaka till jobb. Kommer bli mycket mindre stressad och har mycket mer energi för barnen hoppas jag. Dock går dem korta dagar och är lediga en dag i veckan. SÅ himla mysigt verkligen. Fördelen med mitt arbete. Tid men barnen är det bästa som finns.

Senaste tiden har jag bakat mycket, lagat mat, kokat egen saft, egen sylt och fåt tillbaka intresset jag haft sedan jag var liten med att baka och laga mat. SÅ glad för det. Sedan fixar vi i huset. Man hinner ju liksom inte fixa allt på en gång och är ju inte jord av pengar heller så man har råd att fixa ny säng, ny tv bänk, ny soffa och allt på samma gång.

 

Prio nu är att bli klara med mitt arbetsrum så jag kan sitta där inne och arbeta. Skulle vara helt galet skönt. Behöver det verkligen. Känna att detta rum är jobb och resten är mitt hem om ni fattar.

Denna vecka var det studiedag på förskolan torsdag och fredag så hade båda barnen hemma hos mig då Tindras pappa behövde jobba. Ställer alltid upp om jag kan. Vi hade så mysigt på fredagen med fruktsallad och så åkte vi och fikade på Bullvivan, vårt favorit fik i Örebro.

 

Ser fram emot mer uppdatering här på bloggen framöver. Hoppas ni är taggade.

 

 

Moster mys

Bild från förskolan

 Lite smått och gott till Förskolan

Myskväll med Fanny och Simon.

Hemmagjord rödavinbärssaft. Mini me

Mums godaste pajen

Så fin blomma från min mamma. Stora tjejen som lärt sig dricka festis.

Plantering av mina fina växter.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Kan du inte visa lite bilder på huset? Det är ju mycket bilder på barnen kan vara kul att se lite annat som omväxling.

stats