Tiingelinn – Linn Andersson

Mina tankar om kärleken

Hej finisar!

 

Detta inlägg har jag tänkt skriva länge men vet inte hur jag ska skriva.

Som offentlig person delar man ju med sig av sitt liv öppet inför människor. Mitt konto har över 7 miljoner exponeringar per vecka och når ut till ca 200 tusen unika personer i veckan. Det är en sådan brutal siffra och något jag tror att jag själv har svårt att greppa. Jag är uppvuxen på landet i en liten håla med 3000 invånare och ser mig själv inte som ” Någon folk känner till”.

Jag ser upp till andra men har svårt att greppa att folk ser upp till mig.

Hur man väljer att leva sitt liv r väldigt individuellt och jag tror att en stor anledning till att folk är intresserade av att följa vårt liv och vardag är just för att det inte är riktigt inom normen.

Men det jag skulle skriva om nu är kärlek och relationer.

 

Som jag tror de flesta har koll på så har jag två små fantastiska döttrar. Tindra på 4 år ( på lördag) och Juvelia som fyllde 1 år nu i sommar. Mina flickor har 2 olika pappor och jag är nu tillsammans med en 3:e man som jag ser en framtid med.

Jag och Tindras pappa var tillsammans i 4 år innan vi fick Tindra. Vi var unga, vi var varandras första seriösa förhållande och vi fick en fantastisk dotter tillsammans. Vi separerade. Enda sedan den dagen har folk velat veta varför och jag har hela tiden sagt att det är privat vilket jag står fast vid.

Efter separationen levde jag själv i ett år. Eller själv och själv, jag hade ju min Tindra varannan vecka vilket alltid varit lyckan i min vardag.

Efter ett tag blev jag nog lite ” desperat” efter kärlek och började verkligen leta och försöka vilket jag tror att man inte ska. Men vem kan bestämma hur man ska känna.

Jag träffade i alla fall en ny kille, blev blixtförälskad och efter 4 månader tillsammans blev jag gravid ( planerat även denna gången). Här hade folk åsikter om att vi hade varit tillsammans för kort. Folk som inte kände oss eller känner oss.  Vi fick en fantastik dotter vi också , var tillsammans i 2 år totalt men gick i vintras skilda vägar.

Det finns aldrig garantier för någonting. Man kan inte veta vad som ska hända, man kan inte rå för om ens partner gör slut och man kan inte göra något åt att man tappar känslor för en person heller.

 

Det man ska tänka på är att trots att man tror sig känna personer så gör man inte det via sociala medier. Man har ingen aning om hur någon annans förhållande funkar. Ni vet ju väldigt lite när det kommer till just de delarna då det är privat.

Nu pratar jag generellt men hade tex en partner till mig varit otrogen och vi hade barn ihop hade jag aldrig skrivit ut det på sociala medier. Om så hade varit fallet hade folk suttit och skrivit och tänkt och haft åsikter utan att alls veta vad anledningen till en separation var. Det är så hårt att klandra någon när man verkligen inte vet orsaker.

 

Min tanke efter separationen med Juvelias pappa var att jag skulle vara singel länge. Landa, njuta av huset jag köpt själv osv osv osv. När jag träffade Simon var jag inte desperat efter kärlek. När vi sågs första gången sa det bara ” pang” .

Det känns så himla rätt, jag är så himla lycklig, vi kompletterar varandra så bra, vi verkligen passar för varandra. Jag vet att det finns de som tänker ” Sådär sa du förut med bla bla bla”. Men helt ärligt vem går in i en relation och tänker ” Vi kommer vara tillsammans i 2 år sedan gör vi slut”, inte jag i alla fall.

Dessutom är det svårt att veta vem som är den rätta innan man träffat den.

Jag känner mest att jag aldrig skulle kunna kasta bort världens finaste kille pga att det var tätt inpå separationen.

Vi kanske inte träffades när det passade som allra bäst men vi är tusan världsbäst tillsammans. Jag är så oerhört kär i honom. Jag känner att allt faller på plats och att vi verkligen är menade för varandra.

Han är så fin emot mig hela hela tiden. Jag är världens lyckligaste flickvän i dina armar!

 

Jag förtjänar också kärlek trots att jag är mamma. Jag kommer aldrig ångra mina barn eller de valen jag gjort i livet. Lev i nuet, älska den du vill älska och bli älskad av och bry dig mindre om andras relationer och livsval.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JOHANNA

    Så fint och bra skrivet 🙂 det är verkligen helt rätt de du säger.
    Folk lägger sig i alldeles för mycket och tror sig veta. Som sagt du lägger ju inte ut allt som rör sig i ditt liv. 🙂 stå på dig och jag älskar att läsa din blogg och följa dig. Har även 2 tjejer som är födda samma år och nästan samma månad som dina. stor kram och lycka till med tjejerna. ❤

    1. Linn Andersson

      Tack snälla du! Åh hade så gärna velat lära känna någon med barn i samma ålder! Men gissar att ni bor på andra sidan Sverige bara för det. Haha. Kram och tack ❤️

  2. P

    Helt rätt! Jag skulle också vara singel och bara vara själv och njuta, då dök det upp en kille. Allt var bara rätt och idag 11 år senare har vi 2 barn, gifta och bor i hus! Önskar er all lycka!!!

  3. Katarina Löfström

    Du verkar vara en fantastiskt fin människa Linn.
    Det är inte många vid din ålder som har åstadkommit det du har gjort, med 2 fina döttrar, hus, bil, jobb, pojkvän/sambo osv.
    Som du skriver så kan man inte styra över kärleken, den kommer när man minst anar.
    Ett STORT lycka till med allt Linn ?????

  4. Maria

    Hej Linn, jag ville bara säga varför jag läser din blogg, jag blir glad när jag läser bloggen. Jag känner igen mig som mamma. Bloggen känns varm och tar upp tankar och funderingar om saker som händer i livet som man kan relatera till även om vi alla har olika livserfarenheter.

    Tack

  5. Sara

    Bra jobbat! Fortsätt vara stolt över dig själv! Var själv så stolt när jag kunde köpa mitt radhus ensam med två barn, varav en 9 månader. Nu 10 år senare har jag även bästa partnern, sommarhus och gjort en riktigt bra karriär på det. We can do it!

  6. Sara

    Bra jobbat! Fortsätt vara stolt över dig själv! Var själv så stolt när jag kunde köpa mitt radhus ensam med två barn, varav en 9 månader. Nu 10 år senare har jag även bästa partnern, sommarhus och gjort en riktigt bra karriär på det. We can do it!??????

  7. Saga

    Vilket fint inlägg! Lätt att dömma när man inte gått i någon annans skor själv….
    Du verkar så fin -inifrån och ut. Önskar dig och din familj all lycka ♡

    1. Katarina Löfström

      Lycka till med kärlek, hus & dina fina döttrar……..
      Precis som du skriver………..kärleken kan man ej bestämma över .
      Du gör ett oerhört bra ”jobb” med allt Linn ???

    2. Katarina Löfström

      Lycka till med kärlek, hus & barn……….
      Du gör ett oerhört bra ”jobb” med allt Linn.
      Som du säger kärleken kan man ej bestämma över ???

stats