Tiingelinn – Linn Andersson

Tindras 4 års dag Simons 24 års dag

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

I lördags fyllde min Tindra 4 år och Simon fyllde 24 år.

Fick så mycket tankar kvällen innan. Det var natten till den 4:e som vattnet gick och klockan 06.14 föddes hon med akut kejsarsnitt. Har älskat henne varje sekund sedan dess. Tindra har verkligen alltid varit min lilla ögonsten. Från den lilla, lilla flicka hon var till den stora, visa och kloka tjejen hon blivit och är.

Tänk vad fort tiden går från den dagen man blir mamma.

 

Tänk att jag låg och födde barn samtidigt som Simon firade sin 20 års dag någonstans utan att veta om varandras existens.

Började morgonen med att gå in och sjunga för Tindra och Simon. Hade med lite juice och Daimtårta till dem. Tindra fick massor av paket och Simon fick ett, haha. Lite skillnad på att vara vuxen och barn. Totala värdet var det samma i alla fall, hehe.

Tindra fick enhörningar och barbie som hon önskat sig och Min hade jag köpt ett hjärta i kristall till med en bild på oss två inuti. Ville ge något personligt.

Efter det lekte Tindra med sina nya leksaker medan jag fixade inför kalaset. Min mamma och syster kom och hjälpte samt lekte med Juvelia under tiden.

 

Sedan hade vi Askungen kalas efter Tindras önskan. Hade beställt en magisk tårta på Bullvivan till henne med Askungen, hon blev så himla glad och så hade vi helium ballonger, en där det stod Tindra, en askungen och en 4:a. Lite frukt, chips och popcorn med.

Både min mamma, hennes sambo, pappa, mormor, farmor , syster bror och min brors tjej kom samt Tindras pappa , farmor , farfar och pappas syster kom på kalaset så var verkligen från både pappa och mammas sida. Tor verkligen Tindra uppskattade det.

På kvällen när alla åkt hem skulle vi åka och köpa lite godis, blöjor och räkor till en laxrätt men då lyckades vi få punktering på bilen, INTE kul.. tyckte jag i alla fall. Men Tindra var hur nöjd som helst. Hon tyckte det var så kul att se bilen bärgas iväg. Hon stod och dansade och sa ” Bilen åker rutchkana” . När hon la sig på kvällen sa hon att kalaset hade varit jättebra och det roligaste var när bilen åkte iväg. Barn är för söta ändå. Mamman, tyckte INTE samma sak angående bilen. Men är glad att det inte förstörde Tindras dag.

 

Min stora Älskling blev ju lite smått ” bortglömd” på sin födelsedag eftersom min dotter fyllde år men jag tror han var rätt nöjd med dagen ändå. Vi hade myskväll han och jag igår istället.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Vad fint att ni kunde fira Tindras födelsedag med hennes båda föräldrar o släkt. Säkert så värdefullt för henne. Det är ju inte alltid det går. Du verkar vara en så fin person och mamma.

  2. Kate

    Vilket fint kalas! ????

    Men går det inte att byta däck hemma? Måste bilen in på verkstad för att byta däck? ?

    Hoppas den snart är tillbaka! ???

stats