Tiingelinn – Linn Andersson

Jag har anställt min lillasyster

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Här hemma är jag och Juvelia sjuka så blev vabb för mig idag.

Så himla typiskt då det är min systers första arbetsdag hos mig idag. Men ändå bra kanske för då blir jobb gjort i mitt företag bara inte av mig.

 

För ett halvår sedan sökte jag en assistent och fick in över 200 ansökningar. Det fanns otroligt många bra med fina referenser men ingen som slår min egen syster. Har valt att anställa henne ur flera perspektiv. Dels att hon är kunnig inom marknadsföring samt även kommer söka in och börja plugga det vilket är en fördel för mig, dels att hon är sjukt driven och ung entreprenör som vunnit flera priser och stipendier innan hon ens hade tagit studenten. Fanny har varit med och lett flera stora projekt både i Sverige och utomlands. Sedan finns det ingen som klickar bättre med mina barn och som jag kan känna mig så trygg med. Skulle aldrig våga låta någon jag inte kände ta hand om/ hämta mina barn på tex förskolan.

Man ska absolut vara försiktig med att anställa familj men i vårt fall tror jag verkligen det kommer funka kanon. Vi båda har varit så noga att skriva upp varje liten punkt som vi tänker på och har även sagt att vår fina relation alltid kommer gå före jobbet.

Det känns sjukt kul att ta detta steget och jag tror och hoppas det kommer gynna företaget, min egen hälsa pga mindre stress osv samt att Fanny får referenser och kanske fler kunder. Tror verkligen vi kommer kunna komplettera varandra så himla bra. Detta kommer även förhoppningsvis ge mig ännu mer tid till mina barn.

Som det ser ut nu går de 30 timmar i veckan på förskolan, för Tindra kan det ju vara annat på hennes pappa-veckor. Jag är alltid ledig en dag i veckan vilket oftast är fredag och min tanke är att jag varje fredag ska hitta på något med barnen. kan vara allt från badhuset, till en picknick eller bara hemmamys. Tänkt göra ett litet fredagsschema anpassat efter vilka fredagar jag har två tjejer hemma och när det är bara liten tjej.

 

Är verkligen så oerhört taggad på arbetet just nu! Full fart framåt!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Men jätte fint att ha syster i ett företag. Någon du litar på och vet kan sin grej ❤?? fantastiskt. Så kul att höra.

stats