Tiingelinn – Linn Andersson

Vabb sjukstugan

Hej finisar!

Hoppas allt är strålande bra med er!

Här hemma kör vi sjukstuga och har gjort dela veckan. Både jag och Juvelia är förkylda, idag vaknade jag upp helt utan röst. Fruktansvärt! Hatar förkylningar och att vara sjuk när man har pigga busiga barn är inte det lättaste, men man gör ju så gott man kan.

Simon hade match igår, de vann så han var riktigt glad när han kom hem sent igår kväll. Idag har han hjälpt mig med barnen så jag kan ta det lugnt. GULD VÄRT. Han var i parken med Tindra och Juvelia var inne hos mig och sov.

 

Nu tittar alla på Pippi som Simon tycker är lika bra som barnen, haha. Ska gå ut och sätta mig hos dem. Mysa in mig i lite nya mjukiskläder tänkte jag.

Igår kväll hjälpte Tindra mig att laga middagen. Blev spagetti carbonara eller som hon säger spagetti med skinksås. Jättegott blev det och det tyckte Tindra med. Hon äter alltid bättre när hon själv är med och lagar maten. Riktigt mysigt hade vi.

Idag har hon pysslat en massa i flera timmar också. Tanken är att hon ikväll åker och sover över hos mormor och Sven. Hennes mormor ber alltid om att få ha henne sovandes hos sig. Med Juvelia känner jag att jag vill vänta lite då det är mycket nytt för henne redan med förskola, sova hos mig, sin pappa, sin pappas tjej och sin farmor. Så väntar lite med mormor ett tag till, hon är ändå bara strass över året. Tindra tjatar ju själv om att sova över hos sin mormor. Blir så bra för min del denhär gången just för vi är krassliga.

 

Fick så fina blommor av Simon igår. Blev verkligen så himla glad. Små saker som gör det där lilla extra.

 

Glad liten sjukis

Tröttis

Goooos

Fick frukost på sängen igår. Världens bästa Simon.

När jag var på toa innan vi skulle läsa saga hör jag fniss från rummet. Då har hon satt på sig skridskor och ber mig spänna, haha.

Vackra buketten.

Gårdagens middag

Tindras vackra klänningar.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats