Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund och blandande bilder

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

 

Körde frågestund på instagram men kände att jag fick sådan feeling med bloggen så jag delar lite svar här med er denna gången:

 

Hur länge har du och Simon varit tillsammans ? 

Vi har varit tillsammans i 3 månader vilket är helt ofattbart för oss båda då det känns som så mycket längre. Vi är med varandra varje dag och så fort vi är ifrån varandra så längtar man efter den andra.

Hur tänker du kring miljön?

Åh jag är nog inte den bästa inom det ämnet men känner ändå att jag ändå bidrar på mitt sätt. Vi är noga med sopsortering här i huset, har även valt att skaffa mig en hybrid bil som jag knappt aldrig tankar då elen räcker de vardagliga sträckorna jag kör. Flyger aldrig utomlands ( dock grundar det sig i min flygrädsla om jag ska vara helt ärlig) . Alla som känner mig vet även att jag inte kan slänga saker, vill alltid att allt ska komma till användning. Skänker och säljer 99% av alla saker jag ska göra mig av med. Har så svårt att slänga saker i onödan. Sedan brukar vi laga vegetariskt en dag i veckan.

Hur känns det att vara tillsammans med en hockeykille? 

Ni som känner mig eller följt mig länge vet att jag inte alls gillar sport, haha. Tvärt om faktikt. Har dessutom sagt vid några tillfällen att jag alltid kommer stötta mina barn att ha vilka intressen de vill förutom hockey haha! Med glimten i ögat såklart men det Jeju en farlig sport, det kostar mycket pengar innan man är på den nivån Simon spelar på eller högre samt kallt att sitta i iskalla hallar.

Jag blev ju verkligen inte kär i Simon för hockeyn snarare tvärt om. Har förstått att vissa verkar tycka det är coolt eller typ en grej att vara tillsammans med någon som spelar just hockey. Hockeykillar har alltid varit eftertraktat faktiskt.  Jag försöker stötta han så gott jag han. Kar sett en match och måste erkänna att det pirrade lite i magen att se sin egen kille på planen och särskilt när han gjorde mål, hihi. Det var lite små sexigt men ska jag var helt ärlig ser jag mest hockeyn som någon som gör att han är borta varje kväll inkl helger på match, träning osv.

När börjar ni lägga upp på youtube igen?

En av de mest ställda frågorna. Vi sa ju att vi skulle komma igång med 2 videos i veckan. Vi höll det i 2 veckor, haha. Det var mer än vi tänkt oss med flytten, hockeyn drog igång och allting kom ikapp. Har även haft extremt mycket privat som har påverkat mig MEN vi är å G med revansch. Vi ska köpa ny kamera, även testa låta någon annan klippa åt oss och se om vi får upp en helt ny nivå då.

Hur trivs ni i huset?

Vi trivs så oerhört bra! helt galet! Får nypa mig i armen ibland. Är så stolt över mig själv som köpt detta. ÄLSKAR området och allt!

Kan vi få se mer bilder från huset?

Ja men det kommer men vill visa när vi är klara, kan komma lite smått nu innan med detalj bilder och så! Är sugen på att satsa på inredning! Har fått ett första samarbete med ett inredningsföretag vilket känns otroligt kul!

Gillar du Julen?

Ja gud jag ÄLSKAR julen. Är uppvuxen med att man klär granen ihop och har bara fina minnen från barndomen. Längtar så till att fira Jul med barnen och Simon. Inte bara julafton då utan allt runt om kring med pepparkaksbak, julmusik, sång, gröt och massor av mys! Jag och Simon har lite samma syn på det så har höga förväntningar.

 

Här kommer lite bilder från veckan som varit!

 

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats