Tiingelinn – Linn Andersson

Överraska med plockbricka

Hej finisar!

Igår vaknade jag upp av att Tindra kom och väckte mig och ville leka. Vi gick upp och lekte med djuren hon köpt på fredagen och sedan tog vi det lugnt på morgonen och pysslade lite. Sedan åkte vi till min favorit matbutik Ica maxi och köpte massor av chark, färska skaldjur, vitlöksbröd och frukt för att göra en stor plocktallrik. Det blev till och med två. Dessa åkte vi ut med till min mormor och morfar i Frövi som en överraskning.

De blev verkligen så glada. Hade förvarnat mormor lite att inte laga middag. men morfar visste ingeting. Vi stannade en stund på balkongen där vi blev bjudna på fika. Tindra ville inte åka därifrån. När vi gick till bilen sprang hon upp i deras lilla skog i trädgården och var jättebusig.

På kvällen åkte hon tillbaka till sin pappa igen. Vi fick lite smarrig egen fångad regnbåge av honom.  Den åt vi till lunch idag faktiskt. Riktigt gott blev det. Helt färsk som vi bara stekte i stekpannan med lite smör, citronpeppar och salt, MUMS!

Men igårkväll gick vi i iallafall ut och åt middag med Anton, Johanna och ” Totte” som är vänner till Simon från laget, och så Johanna som börjar bli en vän till mig, hon är då tillsammans med Anton som spelar i Simons lag. Börjar man bli en riktig ” hockey flickvän ” nu eller?Vi åt på moccadeli som enligt mig och Simon är Örebros bästa ställe. Äter där med alla vänner verkligen. Går knappt någon annanstans.

När vi kom hem var klockan typ halv 10 och jag var trött haha, typsik morsa liksom. Vi tittade lite Tv och sedan somnade jag haha! Stackars Simon.

 

 

Titta Solrosen hos mormor och morfar!

Busunge med mammas solglasögon! 

Gjorde en liten blombukett med våra luktärter hemma i trädgården och lite palettblad till min mormor 

Här är plockbrickorna jag gjorde till mormor och morfar! 

Redo för middag

Mums för denna goda räkpasta alltså!

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats