Tiingelinn – Linn Andersson

Tjejdag

Hej finisar!

 

Vilken fantastiskt mysig fredag jag hade alltså!

 

Började dagen med att åka in till stan och ta en fika med en mammakompis som heter Alva. Så trevligt att snacka en massa och hennes son är bara så himla fin! Båda mina tjejer skötte sig hur bra som helst inne på fiket. Tindra fick välja vad hon ville ha och valde en chokladboll och Juvelia fick en kanelbulle. Den var lite stor för henne så storasyrran hjälpte henne, haha. Vi gick en mysig promenad längs vattnet och stadsparken innan vi avrundade.

Resterande dag spenderade jag ensam med Tindra. Är egentligen pappavecka för henne men hennes pappa skulle ut och fiska så tog tillfället i akt att ha en riktig mysig fredag med henne. Vi åkte till Eko som har största utbudet av leksaker i Örebro. Där fick Tindra välja vad hon ville att köpa för 500 kr hon fått av sin gammelfarmor i present när hon fyllde. När barnen har varit mindre har jag satt in pengar på deras varsina sparkonton jag har åt dem då de har så sjukt mycket leksaker osv men nu när Tindra är så pass stor ville hon handla leksaker för sina pengar.

Hon valde att köpa massor av handmålade plastdjur på bilden längre ner i inlägget. Blev precis 500 kr. Hon blev så nöjd! Hon valde helt själv och det blev lite blandat med djur hehe. Det jag tyckte var lite speciellt med det hela är att hon bland annat valde en gräsand och min farmor ( hennes gammelfarmor) hon fått pengarna av samlade på änder förr. När jag var liten hade hon ett skåp fullt med änder i olika storlekar.

Efter shoppingen åkte vi hem och lekte lite med nya leksakerna. Sedan 16:30 hade jag bokat bord för oss två på pinchos. Vi hade så mysigt! Tindra älskade inredningen där inne med cirkus tema! Vi tog en varsin alkoholfri drink, hon fick välja mat och efterrätt helt själv och vi satt där i nästan två timmar och då är hon bara 4 år. Var så mysigt att ge henne lite egentid. Min lilla bebis är nu mera en stor tjej som hon själv säger. Tror jag skriver det i varje inlägg men jag förstår inte hur fort tiden går när man blir mamma.

Vi hade en så mysig dag ihop. När vi kom hem la vi oss i sängen och såg en barbie film och åt lite godis! Bästa avslutet på dagen!

 

Lilla ligan Matchande jackor för mina flickor

Spana i butiker

Så himla nöjd med sina inköp

Drinkar

Smakar på mammas efterrätt.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats