Tiingelinn – Linn Andersson

Vab

Hej finisar!

Denna veckan har bestått mestadels utav tiden här hemma. Min lilla tjej är sjuk, samt att jag och Simon med är förkylda vilket är sjukt tråkigt. Så sega och knappt ork till något.

Blir så ledsen för främst Juvelias skull. Gör ont i mammahjärtat när hon hostar så. Men har fixat hostmedicin samt det vanliga gamla knepet med varmt vatten och lök vid sängen som funkar utmärkt.

Har hunnit handla i alla fall. I början av veckan var vi på lidl och köpte massor med roliga saker. Sedan gjorde vi en stor online handling på Willys eftersom vi är förkylda. Så oerhört smidigt. Min lilla tjej var så duktig och ville hjälpa till att packa upp påsarna, hehe. SÅÅ söt.

Beställde även hem lite nya kläder till flickorna. Köpte storlek 80 till Juvelia men hon är verkligen så himla liten min lilla tjej. Klänningen var så stor på henne men hon var så otroligt söt i den. Kommer från Polarn och pyret.

Vi hoppas på mer tur till helgen att vi hinner friskna på oss och hitta på något.

Nya klänningen

Pasta från Willys! Så kul med figurerna för barnen. Burkarna är från Ikea. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Kan du ge förslag på hur man kan berätta om 2a graviditeten. Har tänkt att storasyster på 3 år ska ha en tröja ”jag ska bli stora syster” men känns lite tråkigt.. Så jätte gärna ett inlägg med förslag 🙂 hur berätta ni om juvelia? Gärna ett inlägg om det hur ni berätta för tindra och föräldrar osv.Tips på sidor med stora syster/big sister tröja mössa? Jag har inte hittat någon bra fin. Max 100kr då den endast ska användas 1 gång .

stats