Tiingelinn – Linn Andersson

Myser till det på Max

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår efter förskolan kom min mamma till oss. Vi beställer vår mat online och hade därför inte så mycket hemma, eller jo det hade vi egentligen, vårt kylskåp är typ alltid fullt samt frysen är alltid full men vi bestämde oss för att mötas upp på Max humbugar resturang som ligger nära där vi bor.

Vill verkligen säga det till alla mammor som läser min blogg, och pappor med för den delen. Känn inte att ni måste göra så stora aktiviter för att glädja era barn. Tvärt om, de små sakerna i vardagen kan bli de bästa.

Vi hade så mysigt på Max. Juvelia fick äta där för första gången. Hon åt 4 st nuggets lika mycket som storasyster. Hon drack även festis själv, alltså höll festisen själv och drack ur sugröret och man såg hur stolt hon blev. Händer så mycket med henne just nu. Hon utvecklas och växer som människa för varje dag är så fint att se. Jag älskar när hon ropar mamma till mig, värmer hela hjärtat.

Tindra fick milk shake som gjorde henne så glad. Med en liten tjej som kräver mycket behöver man verkligen ge sin stora tjej uppmärksamhet så mycket man kan med. Alla föräldrar till fler än ett barn känner nog igen sig.

Barnen fick leka lite i lekparken också sedan åkte vi hem och hade mysigt hemma. När mormor åkt hem läste vi saga och båda barnen somnade.

En så mysig dag helt enkelt.

Så stolt!

Handsprit är viktigt med.. haha.

Denna bilden ” Ta kort på mig mamma” är kul när Tindra själv ber om en bild. Väldigt stolt över denna. Har många bilder jag inte visat på sociala medier när hon tex säger ” Ta kort mamma och skicka till mormor, eller farmor, eller pappa”.

Matchande regnställ har dem med mina tjejer.

Min minsta lilla Juvelia.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats