Tiingelinn – Linn Andersson

Jag ska utbilda mig till florist!

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är allt otroligt bra! Känner mig så himla lycklig och är full av förväntan.

 

Som ni vet har jag ju som mål att investera i välmående och det går med så bra. Har så bra ny strategi när det gäller jobbet. Har en assistent, håller jobbet mer och mer till BARA mina arbetstimmar och inte massa tid utöver ( när barnen sover typ) utan enbart arbetstid. Ska erkänna att jag inte håller det helt men, haha.

Hur som helst, jag har ju så länge velat utbilda mig till florist och nu har jag tagit tag i det! Den kvällen instagram låg nere bestämde jag mig bara att NU KÖR VI.

Så jag ska plugga till florist på distans. SÅ himla kul jag har älskat blommor sedan jag var så liten. Min morfar att tacka som lärt mig massor av namn och alltid haft med mig i sin trädgård. Han är så duktig. Även min farmor har alltid haft så himla fina blommor hemma. Min mammas intresse för växter är nog totalt motsatsen till mitt. Min dröm är en stor trädgård medan mamma känner tvärt om med sånt. Är så glad för vår lilla trädgård vid radhuset v kommer kunna nyttja! Nästa sommar då ska det planeras det är ett som är säkert, hehe.

Nu får ni önska mig all lycka till med utbildningen. Kommer såklart köra på med mitt arbete med sociala medier som vanligt också.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats