Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 7

Hej finisar!

Måendet blir inte bättre alls sedan vecka 6. Snarare tvärt om. Jag går ner i vikt vilket inte är så jättebra då jag redan har en ganska låg vikt. Gillar inte att prata om vikt för vill inte hetsa. Men läkarna vill inte att jag hamnar under 50 kg.

 

Jag kämpar på med rekommendationer från sjukhuset i Karlskoga där de är helt fantastiska. Fått tips att äta piggelin och salta chips. Chipsen har jag fått i mig ibland men piggelin är det som går hem. Även godis och MER. Tycker allt maskar konstigt, så irriterande. Tycker tex festis med smak skogsbär smakar lakrits… smaklökarna är helt ur balans.

 

Dofter jag har svårt för är 1, matos och 2 kiss. Mitt eget kiss när jag varit på toaletten, eller när jag byter kissblöjor eller går in på natten till Juvelia och man känner kiss lukten. Så konstigt har aldrig varit känslig mot kiss innan, tycker knappt det luktar och tycker absolut inte det är äckligt på något vis. Men nu funkar bajsblöjor helt ärligt bättre att byta. MEN som mamma klarar man ju allt, hehe.

Hamnar lite efter med arbete pågrund av mitt mående MEN har ju bestämt mig för att prioritera mitt mående först nu för tiden så det försöker jag göra. Gör så gott jag kan. Min prio är 100% på barnen.

Jag kräks fortfarande flera gånger per dygn och det bränner i hela halsen på mig. Finns inget så frustrerande som detta. ÄLSKAR att hålla igång annars.

 

Är även jobbigt att försöka hålla uppe en fasad på sociala medier då vi inte ville gå ut med graviditeten ännu. Ville ha vår egna lilla bubbla. Mycket hänger på att vi vill berätta för våra närmsta först, och Simons mamma ska komma ner oktober när hockey säsongen börjar. Vi vill kunna hinna prata med alla IRL först.

Hoppas mitt mående blir bättre så man kan bjuda på god mat, fika osv när de kommer.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats