Tiingelinn – Linn Andersson

Smultrongården barnmorskan och myskväll med Alva

Hej finisar!

I fredags började dagen med att jag och Simon åt frukost tillsammans och sedan åkte vi till barnmorskan. Dit får han följa med men inte till sjukhuset vilket är så himla synd! Han är så himla engagerad i min graviditet. Är inne och läser i appar, är så fascinerad och går och klappar på min mage varje dag och vill att den ska växa, haha. Han har ju sett bilder från mina tidigare graviditeter men har så svårt att förstå att jag har haft en sådan kula på mage. Svårt att förstå det själv ibland. Han hade tyckt det vore så kul att få följa med på ultraljud men har bestämt mig för att boka ett privat så han får vara med och känna den känslan. Är hans första barn och det är värt 1100 kr för oss att han ska få vara med en gång.

Hur som helst, hos barnmorskan fick jag träffa läkaren och ta lite nya prover. Har lågt blodvärde som måste kollas upp då och då. Haft det mina två tidigare graviditeter så är inte orolig. Får också såna blodtrycksfall då och då, men det är jag också van vid. Har alltid haft lågt blodtryck och blir alltid påverkad som gravid.

Sedan skjutsade jag Simon till stationen han skulle på match och själv åkte jag till Smultrongården. Där mötte jag upp min vän Alva jag känt i över 4 år nu. Sedan Luca och Tindra låg i magen. Helt otroligt. Vi hade en så mysig stund tillsammans. Satt och pratade massor, vi åt god mat. Alltså deras räkmackor herregud så gott! Sedan deras underbara varma choklad nu på hösten. Så god och så fika på det. Önskar man orkade få i sig mer. Kanske i slutet av graviditeten haha. Alltså MUMS.

Dessutom fick man med sig maten hem som man inte orkade äta upp. Skrev om det på instagram och så många av er skrev att fler restauranger borde tänka så modernt. Så dumt att slänga mat. Verkligen nytänkande! Det fick de väldigt mycket plus för av mina följare.

Fanns så mycket fin inredning med. Blev kär i en lampfot som var gjord av snäckor. Den ska jag önska mig i Julklapp, hehe. Jobbade extra vid några tillfällen på smultrongården när jag var yngre. ÄLSKADE det. På den tiden köpte man oddmolly där och några söta träskor jag var helt kär i och hade 2 par av. Hade de ett år på skolavslutningen minns jag, haha. SÅ fina minnen där.

Efteråt åkte vi hem till Alva i Nora. Vi hade en så trevlig myskväll och bara pratade om högt och lågt hela kvällen.

En riktig toppen fredag helt klart.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anna ed

    Åh vad har du för något på läpparna? Märke och färg?
    Ser ut att vara den perfekta färgen jag länge letat efter 🙂
    Tacksam för svar 🙂

stats