Tiingelinn – Linn Andersson

Höstlov med mina tjejer och deras mormor

Hej finisar!

På höstlovet ville jag hitta på något med tjejerna. Min mamma är duktig på att hitta roliga saker att göra och vi alla åkte till Eskilstuna och Parken zoo. Simon bar också med hehe.

Vi hade en så mysig dag. Min mamma hade med sig lunch till oss. Precis som när man själv var liten. Vi åt korv med bröd, pizzabullar och muffins. Barnen fick åka karuseller, vi tittade på djuren och båda barnen var helt till sig. Simon me när han fick se lejon. Han älskar lejon. Han har ju till och med Simba tatuerad på ena armen. Han är mitt lilla lejon med sitt blonda lockiga hår. Så otroligt vacker man.

Men tillbaka till dagen. Juvelia som är så liten uppskattar och skrattar och har verkligen nöje av att se på djuren framförallt. Men även när hon fick åka lite karuseller. Blir var och pirrig i kroppen och kan knappt hålla tårar borta när jag ser mina barn lyckliga.

Höjdpunkten måste varit när tjejerna fick klappa getterna. Juvelia var helt till sig. Hon sa ” klappa” tusen gånger, klappade och skrattade. Tindra blir glad när Juvelia blir glad och pratar till henne” Åh lilla Juvelia klappade du geten” och är så extremt söt och har så mycket empati för sin syster. Gör mig så rörd.

 

Var en helt fantastik dag.

 

Kommer leva på minnena.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats