Tiingelinn – Linn Andersson

Myskväll med Tindra

Hej finisar!

Ligger massor efter med inläggen här på bloggen.

 

Här kommer ett inlägg från min, Tindra och Simons myskväll förra söndagen på halloween dagen eller vad man ska säga. Vi åkte in till stan. Vi bor ju lite utanför själva stan nu nära Marieberg för er som känner till Örebro och därför blir man så bekväm och hänger inte så mycket i själva stan när vi har en så stor galleria, matbutiker osv ute ” hos oss”. Vi kände oss som Turister när vi kom in till stan. Var så vackert med slottet som var upplyst, lite spöken och dödskallar här och var och blev verkligen en rolig upplevelse för Tindra. Så mysigt. Kvalitetstid med henne.

Efter det gick vi till en restaurang som heter Fratelli här i Örebro. Hon vad så duktig alltså hon är så stor nu. Uppskattar att äta middag ute och sa ” Dehär var mysigt mamma” . Hon fick en pizza och choklad milkshake. Så nöjd och så söt och tacksam. Riktig livsnjutare. Hon är ett busfrö min Tindra men hon är även så lugn av sig.

Efter restaurangen avslutade vi med att gå till hemmakväll och köpa lite godis, hehe. En 10/10 myskväll i Örebro.

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Fina bilder! ?

    Ibland känns det som att är det bara jag som håller mig ifrån restauranger och butiker, äter bara godis som varit i färdiga påsar osv fortfarande ? går på öppna förskolan och babysång med min lilla o mataffären här hos oss annars håller vi oss fortfarande isolerade pga pandemin. Vill helst inte äta något som någon annan utanför familjen tillagar och så ? men kanske är för att jag har jobbat med covid19 patienter på sjukhuset. De allra mest sjuka o sett o hört det absolut värsta men ändå ?

    Jag längtar tills pandemin är över… Verkligen längtar!

    Ha det gott!

stats