Tiingelinn – Linn Andersson

Smultrongården, mormor och morfar, farmor och farfar

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Förra fredagen för en vecka sedan åkte jag, Simon och lilla Juvelia till Smultrongården. Simon ville åka dit när han hört om deras magiska räkmackor. MUMS!

Var en så fin dag och hittade massor med fina saker jag ville köpa där! Bland annat en helt magisk Snäck.lampa! Wow! Spanat in den ett tag nu. Kommer ångra mig om den säljer slut och jag inte får ett ex alltså. Magisk!

Juvelia fick äta lite plättar som hon tyckte var så himla mumsigt. Hon gick runt och charmade alla som såg henne. Riktig liten glädjespridare.

 

När vi skulle åka hem köpte vi med oss lite gotte och åkte hem med till först min farmor och farfar och sedan min mormor och morfar. De blev så glada. Både mormor och farmor älskar smultrongården dessutom. Först var vi hos farmor och farfar och fikade och hade otroligt mysigt. Pratade gamla minnen och de har börjat kolla i tidningen om Simons hockey, så söta! Mina kusiners hund var där och Juvelia blev helt till sig av honom. Inte rädd för djur precis.

Sedan en snabbis förbi mormor och morfar med lite kvällsfika och Juvelia fick titta på deras fina julby som lös och sjöng. Så värdefullt.

Är som ni vet så viktigt för mig att visa uppskattning till sina äldre. Jag hoppas att alla gör det.

När vi åkte hem handlade vi på Ica maxi. När jag var och hämtade någon krydda så skulle Simon fixa våtservetter. När jag kom bort till den avdelningen stod han och Juvelia och lekte och tittade på alla babblar. När vi la tillbaka de i korgen såg hon så ledsen ut och tittade på mig och pep. Sedan samma emot Simon , tror ni inte han köpte en? Jo men såklart, haha.

Hemma lagade vi köttbullar och potatismos. Jag fixade moset och Simon köttbullarna. Vi tycker det är mysigt att laga mat ihop och gör det ibland på helger.

Ja en riktig toppen fredag.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats