Tiingelinn – Linn Andersson

Tindra Malm

Hej finisar!

 

Måste bara dela med mig av helt magiska bilder min vän Amanda Rosén har tagit på min lilla rävunge hihi. Alltså hon är så vacker och klockan inifrån och ut min lilla tjej. Hon strålar som en sol, hon är min dotter det är helt otroligt.

 

Jag förstod att man alltid älskar och avgudar sina barn men kunde aldrig tro att man skulle känna på denhär nivån när jag var gravid. Tindra är min första dotter. Hon gjorde mig till mamma och det är det bästa som hänt mig.

 

Tindra och Juvelia de är så perfekta, så fina och så underbara små människor. Ska göra allt i min makt för att skydda dem mot all världens ondska. Kommer aldrig sluta säga varje dag att jag älskar dem. När Tindra är hos sin pappa gråter jag fortfarande ibland. Jag säger varje dag att jag älskar mina barn även om de själva inte hör mig.

 

Hur stora de än blir ska jag aldrig sluta säga att jag äskar dem. Kommer alltid vilja visa hur stolt jag är över vägar de väljer att ta i livet.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Sååå fin Tindra är!
    Önskar att jag hade råd att gå till fotograf ofta också! Jag får nöja mig med att fota själv vilket jag tycker är roligt också i för sig 🥰 vad gör du med alla bilder? 😊

stats