Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 15

Hej finisar!

 

Gravid vecka 15. Tiden går så himla fort.

 

Under denna veckan har jag verkligen börjat må bra igen! Peppar peppar. Inte känt mig lika trött och tom på energi. Ätit bättre även om jag äter mer selektivt än jag brukar och känt mig piggare och gladare allmänt. Så himla skönt.

 

Hoppas på att det är nu jag ska få njuta av att ha en liten bebis inne i magen. Har märkt att

 

Tindra börjar förstå mer och mer. Hon har sagt flera flera gånger att hon verkligen vill att det ska vara en till flicka i magen. Jag har förklarat att man aldrig kan välja det. Att en lillebror med kommer bli jättebra men hon vill verkligen ha en till flicka. Min magkänsla har hela tiden varit pojke och Simons flicka. För min del spelar det ingen roll vad det blir. Blir det en pojke så kommer hon väl tillslut ändra sig haha.

 

PUSS OCH KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Fick precis mitt tredje barn, en flicka, efter två pojkar. Min äldsta son som är 5 år ville ha en till lillebror som skulle heta Lucas. Men han hade ett tag på sig och vänja sig vid tanken på att det var en lillasyster som skulle komma till oss och nu kan han inte tänka sig något annat 😍

  2. Mathilda

    När vi fick våran trea, en lillasyster (har en flicka och en pojke sen innan ) så ville sonen så gärna ha en lillebror… Kom en lillasyster, som han älskat mer än något annat sen start ❤️ Tindra verkar som en sådan kärleksfull storasyster så kommer säkert bli glad oavsett ❤️

stats