Tiingelinn – Linn Andersson

Estrad och veckan

Hej finisar!

En liten uppdatering från förra veckan. Jag och Simon var på Estrad tillsammans med massor av härliga goa och glada kollegor och vänner. Alltså deras show blir ju bara bättre och bättre helt ärligt. Och julbordet? Jag åt kräftor på julbord! Så otroligt gott och i min smak. Var en kväll man sent glömmer.

Resten av veckan gick i ett kan man säga, med jobb, massor av mys med barnen på kvällarna och planering inför vår genrer reveal samt att min mamma fyllde 50 år och även pappa fyllde år. Hektisk vecka.

 

Här kommer lite bilder.

Farsdags frukost för en pappa med sin bebis inuti min mage.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats