Tiingelinn – Linn Andersson

Min mammas 50 års kalas

Hej finisar!

I lördags fyllde min mamma 50 år! Helt otroligt. Min mamma är ALLT för mig. Kan inte beskriva hur mycket hon betyder. Kan på riktigt inte elva utan henne. Hon är en så stor del av min trygghet i livet. Hon har gett mig världens bästa uppfostran, varit ensamstående och gjort allt för mig och mina två syskon.

50 är liksom det största man fyller någonsin! Jag och mina syskon ordnade hennes kalas efter önskemål. Vi tänkte hyra lokal och ha en stor fest, sedan tänkte vi åka iväg någonstans men mammas önskan var familjen hemma med Mamma Mia tema. Det var det viktigaste att mamma skulle bli glad och nöjd.

 

Vi gjorde en grekisk buffe där alla lagade olika saker och tog med. Beställde även en tårta från Bullvivan, mitt favorit ställe med Mamma Mia utseende. Helt magisk blev den.

 

Kvällen blev perfekt. Tindra fick en liten sockerkick eller om hon var övertrött. Hon dansade, sprang runt och var så busig och underhållande. Sedna gick hon till sin säng hon har hos dem och vilade 10 min sprang upp och var helt uppe i varv igen, haha. Min tokfia!

 

Blev ett så bra kalas och tror min mamma blev så nöjd. De ska flytta så ville inte köpa några saker till henne i present. Köpte ett smyckeskrin som jag vet att hon faktiskt behöver, hehe. Sedan ett jättefint halsband i 18 k guld. Ville ge något som håller hela livet. Gör det inte det är det dessutom försäkrat. Men ja jag tror hon blev supernöjd.

Åter igen, tror ingen kan förstå hur mycket jag älskar min mamma. Pratar med henne nästan varje dag. Hon förtjänar hela världen.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Stort grattis till din mamma! Har du bra kontakt med din pappa? Min mamma var också ensamstående när jag växte upp, träffade pappa nån gång om året bara ibland dröjde det många år mellan gångerna.

    Kram

stats