Tiingelinn – Linn Andersson

Ett öppet inlägg

Hej fina ni!

Ligger i sängen och ska snart sova. Ikväll har vi firat att jag har hunnit fota och filmat klart alla samarbeten så nu återstår bara ” roligt ” jobb och ledig tid med mina barn året ut. Som jag har längtat efter detta. Ni anar inte.

Jag undrar så vad för människor det finns. Det finns människor som är så brytalt elaka och jag undrar hur man kan vara så. Min hjärna och mitt hjärta kan inte förstå. ALDRIG.

Det finns människor som dagligen sitter och skapar fake konton på instagram för att kontakta mig och skriva hur ful jag är, att jag ser tjock ut, gammal och rynkig, att min sambo inte älskar mig utan är med mig för mina ” pengar” som om jag vore rik.. haha….

Hur dålig jag är som väntar mitt tredje barn med en tredje man. Som ifrågasätter precis allt jag gör. ALLT som i allt. Att jag har valt fula namn till mina barn. Varje gång undrar jag HUR man kan vara så brutalt elak. Folk skriver att jag ljugit om att jag köpt min bil. Har ALDRIG sagt att jag köpt den har skrivit i en frågestund att jag leasar den på mitt företag. Att jag skulle sålt sex för att ha råd att köpa mitt hus. Detta är bara en bråkdel av vad folk sitter och skriver till mig, På fake konton.

Att skriva detta inlägg är förmodligen det sämsta jag kan göra. Men jag vill helt ärligt bara att alla ni fina människor som finns där ute ska få en liten inblick och ett uppvaknande om hur folk beter sig.

Var en kvinna som tyckte det var mitt fel att hon inte orkade ta hand om sina barn för hon varit vaken hela natten och väntat på att vi skulle avslöja könet på vårt barn som vi ” lovat” .

Jag är så trött så trött så trött att bli kritiserad för precis allt jag gör. ALLT.

Jag älskar att vara kreativ, få dela med mig av vardagen till er som uppskattar det. Varför kan jag inte få göra det ” ifred”. Jag skulle aldrig gå in och följa eller kritisera någon som inte föll mig i smaken. ALDRIG.

Allt jag vill är att sprida glädje och få vara mig själv.

Man kan aldrig göra allt nöjda men jag undrar, finns det något sätt ens att göra såna här troll på instagram DM som gör fake konto efter fake konto nöjda?. Vad hade de velat? Att jag och Simon gör slut? Eller att jag gör abort? VAD hade gjort de nöjda. Jag har redan 2 snart tre barn. Är jag stämplad för resten av min liv för det.

Folk har i tidigare relationer låssats varit otrogna med personen jag varit kär i då. Bara för att förstöra för mig. Förstår ni hur sjukt det är? nu har folk skrivit och typ raggat på Simon och sagt att de kan ge han så mycket mer än vad en ful 2 barnsmamma kan ge…

Jag blir så ledsen. Jag har ett stort öppet hjärta. Bryr mig alltid om allt och alla lite för mycket, blir ofta utnyttjad. Vill alla gott. Tänker på andra för mycket för mitt egna bästa ibland.

Jag lever mitt liv på mitt sätt och låter andra vara som de är. Det är väl inte för mycket begärt egentligen?

Varför mår man så bra av att göra mig ledsen? VEM mår bra av det egentligen? Det kommer jag aldrig förstå. Om någon av er läser detta, jag vet att det handlar om avundsjuka, men rannsaka er själva, hur kan ni sitta och vara så avundsjuka på en ” ful mamma med snart 3 barn med 3 olika i 23 års ålder?” Hur kul liv har ni egentligen?

 

Kan säga att jag personligen inte ens skulle ha tid att göra fakekonton. Har inte tid att svara era DM heller så kommer bara blocka konto efter konto.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Fy vad tråkigt att höra att du får ta emot så mycket skit och strunt från troll. Jag kan inte heller förstå hur man är funtad när man som vuxen människa ägnar sig åt sånt. Det är väl bara scrolla vidare? Jag förstår inte hur man väljer att sätta sig ner och skriva en kommentar om det bara är för att trycka ner en annan person. Helt obegripligt.

    Vill skicka dig en stor varm kram och hoppas att du orkar fortsätta blogga och dela tips och allt som du gör. Heja dig!

  2. Lottie

    Fy vad hemska vissa Människor är -.- Så fina bilder på dig och Simon. Snart är lillasyster här! Ser Simon fram emot att bli pappa?

    Hälsningar,
    Lotta 🙂

  3. Julia

    Så sjukt att försöka förstöra för en annan människa. Jag anser att alla människors mål bör vara att alltid lämna gott efter sig. Dessa troll lämnar inget gott efter sig när de försöker förstöra mellan dig och Simon eller försöker trycka ner dig.

    Du har inte bara lämnat två (snart tre) fantastiska döttrar efter dig men även inspirerat många fler. Titta bara i detta kommentarsfält, så många som blir berörda av det du skriver. Det är det som är meningsfullt och viktigt <3 Tack för det du gör

  4. Birgitta

    Snälla fina människa. Ta inte åt dig av dessa fula elaka falska avundsjuka människor skriver till dig. Det fattas något i deras liv. Du är en fantastisk tjej och mamma. Fortsätt så och bry dig inte om alla elaka kommentarer Från en tant 70+.

  5. Maria L

    Hej Linn! Jag har följt din blogg (och vlogg) länge och du är en fantastisk mamma till dina barn och jag är så glad för din skull att du hittat Simon.
    Jag har själv 3 barn och du ger mig så mycket inspiration med dina fina bilder. Tycker du känns mycket mognare än vad du är (är själv 41år) och verkar vara en så genuin och snäll person som vågar vara dig själv och gå din egen väg. Fortsätt så!!
    Alla de här elaka kommentarerna du får kommer från personer som nog mår väldigt väldigt dåligt tyvärr och det kommer alltid finnas såna. Försök att inte bry dig, vi är så många fler som älskar det du gör! Kram!!

  6. Maria

    Så jobbigt att läsa att folk kan göra såhär mot någon. Är ju inte ok någon stans och blir uppriktigt ledsen över att höra vad du får stå ut med för att du delar med dig av ditt liv till oss ❤️❤️❤️

  7. Jenny

    Har man inget vackert att skriva/kommentera då bör man hålla tyst/ej kommentera. All kärlek till er ❤ kram till hela familjen ❤

  8. Kerstin källgren

    Försök att inte ta åt dig .det handlar om avundsjuka ,du är en underbar person ,jag är 64 år har 5 barn och 8 barnbarn ,jag beundrar dig ,jag önskar dig all lycka var stolt över dig själv .??

  9. Marie Lundgren

    Det är bara deras desperata försök för att må liiite bättre över sig själva… klassikern trycka ner andra för att själva må bättre. Om dom kritiserar det dom själva inte har eller är så måste dom automatiskt bli bättre… men så funkar det ju inte såklart så dom mår troligtvis inte bättre över att skriva så elakt om dig,.

    Sorgligt,

  10. Helena

    Så himla tråkigt att höra att folk skriver såna saker till dig, fy för såna människor! Har man inget snällt att säga så är man tyst! Förstår att det inte alltid är så lätt att bara skaka av sig sånt. Tror att de som skriver såna saker inte kan må så bra, eller ja det är ju helt uppenbart att de inte mår bra för vilken vettig människa skriver så till någon annan?! Tror det handlar om avundsjuka, vissa kan inte ta att det går bra för andra helt enkelt.
    Jag har följt dig sen du var med i unga mammor och jag måste säga att jag är så imponerad över att du har tagit dig dit du är idag. Inte lätt när man är småbarnsmamma samt ung, stor eloge till dig!
    Sen att du snart har 3 barn med 3 olika män, det är ingen annan som har med det att göra. Huvudsaken är väl att barnen har det bra med dig och du kan tillgodose dem allt de behöver, och där finns ju inga tvivel om att de inte har det bra med dig ?
    Jag själv har 2 barn med 2 olika, inte så jag hade sett mig själv för några år sen men ibland blir livet inte som man hade tänkt sig men det kan bli jävligt bra ändå! ❤️

    Du är grym och den bästa mamman dina barn kan ha, låt ingen ta ifrån dig den känslan! ❤️

  11. Lisa

    Men?? Alltså vad är det för fel på folk??! Jag är gift och har 5 barn med samma man men tro inte att det duger heller ? oj, oj vad jobbigt ni har, oj, oj en pojke till, oj,oj nu äntligen fick ni en flicka då räcker det väl med barn nu ??? en bråkdel av vad vi fått höra genom åren. Även blivit anmäld till socialtjänsten på lösa grunder gång på gång av någon som inte är tillfreds med min familj och mina barn ???

  12. Ellen

    Så trist hur folk beter sig. Men tyvärr måste du nog ändå lära dig skaka av dig såna trollkommentarer om du vill fortsätta vara influenser. För ju fler som läser desto fler kommer ha åsikter. Jag tycker såklart inte det är ok att skriva på det viset, men det enklaste och bästa för dig som jag ser det är att ignorera eller blocka. För ger du dem svar på tal, ger du dem ett utrymme de inte förtjänar.

    Kort sagt, hoppas du kan skita i dem för dem har inget med ditt liv att göra!! Kram

  13. Ninna

    De är bara avundsjuka. Det är allt vad det handlar om.
    Sluta läsa alla dessa dumma kommentarer.
    Ta bort dem och spärra kontona.
    Lätt för mig att säga men är nog enda sättet tyvärr. Det kommer alltid finnas folk som vill förstöra för andra.
    Du är en helt fantastik tjej och mamma och det är bara det du ska fokusera på. Vad du gör med ditt liv är det ingen annan som har med att göra. Så länge du är lycklig så är det de allra viktigaste.
    Det är bara att tycka synd om dessa tragiska människorna som har alldeles för mycket tid över till alla mobba andra.
    SNÄLLA ta inte åt dig av dessa idiotiska kommentarerna för det är precis vad de vill.
    Inte lättaste när man är gravid men 150 miljoner hormoner i kroppen men försök .
    Ha det bäst ❤️❤️

  14. Tezznorr

    Det finns så mycket nedriga människor som gör så mycket fult för att göra illa andra! Ren och skär avundsjuka! Illa verkligen! Fina, fin Linn du är så otroligt vacker på så många sätt. Klok, framgångsrik, omtänksam kärleksfull, vacker på in och utsidan, en bra mamma, en fin sambo och massa mer. Låt dem inte få dig att vara någon annan än den du är! Du är fantastisk! Kram ❤

  15. Tess

    Åh vad ledsen jag blir av att läsa detta. Hur kan en människa skriva så till en annan? För att såra? För att få en reaktion? För att ”vara rolig”? Jag förstår verkligen inte.
    Lätt att säga men TA INTE ÅT DIG! Du är värd så mycket mer än dessa sk*t-människors ord!!
    All kärlek och julglädje till er alla 5 ❤️

  16. Jasmine

    Usch vad ledsen jag blir när jag läser detta ?. Visste inte hur utsatta ni är som jobbar med sociala medier. Vill bara säga att du är en grym mamma till din fina familj. Massa massa kärlek

  17. Amelia

    Hej vännen allt handlar om avensjuka. Du har allt det inte dom har.så då måste dom gå på dej.du är framgångsrik å så ung hus bil vakra barn å en sambo som älskar dej jorden runt.så vänd på det å tänk att det är dom som mår dårligt,å då måste skriva av sig på någon å jag kan tänka mej att det är inte bara dej dom skriver så här till utan många många.men som sakt låt inte dom ta din enerski❤

  18. Cicci

    Människor som gör så här, har på tok för mycket fritid och behöver skaffa sig både jobb och hobby. Förstår inte hur folk tar sig rätten och sitta o bete sig som svin emot människor bara för att de är offentliga sjukt beteende.

  19. Elisabeth Berglind

    Du ska bara fortsätta leva ditt liv som du gör. Ställ dig över de som är elaka och visa att du är bättre. Låt dom inte vinna. Du är perfekt precis som du är glöm aldrig det ❤

  20. Maria

    Tycker det är svårt att greppa, varför finns inga regler för hur och vad man uttrycker på nätet? Eller finns det? Tror lagar och regler ”rensa bort” osv borde kunna finnas system för så man inte ens behöver se skiten och rensa bort den själv?

    Varför folk beter sig så har nog olika anledningar men det måste ju utarbetas lösningar mot kränkningar och påhopp på nätet så ingen ska behöva utsättas för det.

    Kram och god jul

  21. Linnéa

    Kram fina! finns så många förlåt uttrycket idioter. Man blir mörkrädd av var mänskligheten blir av. Varför kan inte folk vara trevliga mot varandra bara. Tar ju så mycket energi att lägga på att vara elak mot andra.

  22. Hannah

    Fina Linn!
    Jag tror att du vet att inget skulle göra dessa människor nöjda. Det är inte dig de har problem med, det är sig själva.

    Det är inte lätt att våga vara den man är. Det är inte lätt att älska och bry sig om. Jag vet av erfarenhet. Men fortsätt ignorera, fortsätt blockera. Fortsätt stå upp för den du är! ❤

  23. Therese Lindqvist

    Du är så som du är fina härliga Linn. Men jag förstår dig att man blir både ledsen och sårad och arg och allt på när personer ej ens kan tänka innan på vad dem säger till en, hur dem säger det och tänka till flera gånger innan, är detta något jag borde säga högt till personen och säga alls. Många varma kramar och stå på dig. Vet att du kan det. Tänk på all värme och all kärlek du får från din sambo, barn och familj och släkt, vänner och dina älskade följare som älskar dig precis som du är. Ha en jätte fin härlig dag nu och härlig vecka och du och din familj får vara rädd om er nu och varandra nu ❤️❤️❤️????

  24. Cecilia

    Usch, va jag blir ledsen av att läsa hur folk behandlar dig ;(
    jag blir lite rädd för framtiden för mina egna tjejer när folk tror att det är okej att bete sig hur som helst, att man kan få kritisera någons liv på detta sättet. fy.
    Jag hoppas innerligt att du lyssnar mer på dina fina följare o framförallt på din familj o dina vänner, du ÄR en bra mamma till dina fantastiskt fina, söta gulliga barn. vad spelar det för roll hur många pappor som är inblandade, dom har iaf en o samma fina mamma. och dom har ju ändå sina pappor i sina liv o verkar må bra.
    Simon verkar vara en fin o bra stabil man som står vid din sida.
    Jag förstår om det är skitsvårt med allt skräp du får mot dig, men sträck på dig o var stolt över vad du åstakommit i ditt liv. du har kommit långt trots att du är så ung, var stolt över det ?????????

  25. Jennifer

    Snälla sluta aldrig vara du! Du är lycklig och godhjärtad och det lyser igenom på dina sociala medieval och tyvärr sticker det I ögonen på en del! Men tänk va olycklig dom som gör såna elaka saker är!! Dom är sorgliga.. men klart att det fortfarande gör ont att få höra massa hemskt om sig själv! Hursomhelst, vad jag försöker säga är att du ÄR en glädjespridare och älskar att följa dig!!

  26. Frida

    Världens FINASTE 2, snart 3barnsmamma!
    Kan inte för mitt liv förstå hur det inte införts att man måste identifiera sig med BankID eller liknande när man gör ett konto, hoppas verkligen det kommer i framtiden, såååå många troll hade försvunnit då!
    Du är helt fantastisk Linn, och man ser på långa vägar hur mycket Simon älskar dig, ni är gjorda för varandra! En massa massa massa kramar till dig och din fina familj ❤️

  27. Anni

    Fattar inte hur du kan tycka ditt jobb är roligt längre. Hade jag blivit behandlad så på mitt jobb varje dag skulle jag bytt bana. Inget jobb är värt att bli mobbad på.

  28. Linnéa Bergman

    Du å Simon är världens finaste par. Dina döttrar är supersöta. Du är en fantastisk mamma och person fina Linn. Många kramar till dig å din fina familj.

  29. Angelika Nordberg

    Du är en av de influenvers som verkligen inspirerar mig , du är helt fantastisk person o som mamma ! Du är en jätte härlig tjej och är så glad för din skull ! Man verkligen ser hur lycklig Simon gör dig.

  30. Johanna

    Hej,
    Det låter som trakasserier vilket är olagligt. Förstår att det är tidskrävande men det borde polisanmälas.

    Ta hand om dig och familjen.

  31. Karin

    Influensers måste vara ett av de tuffaste yrke man kan ha, för vilka andra yrkesgrupper får ta emot så mycket kritik och så mycket ”skit” som ni får göra.
    Jag kan inte förstå hur dessa troll är funtade, varför väljer de att följa dig om de ändå bara retar sig på allt du gör, allt du säger och allt du skriver. De vore väl bättre om de lag den tiden på annat istället, samtalsterapi t.ex, för uppenbart mår de ju inte bra.

    Jag tycker du är fantastisk på så många sätt, du är en inspiration och sprider glädje och kärlek omkring dig, på sociala medier.
    Du är en underbar mamma, och dina fina flickor har så fina namn, och jag är övertygad om att tös nummer 3 kommer också få ett jättefint namn som kommer passa henne perfekt.

    Nu ber jag om ursäkt för ev stavfel eller om det blivit punkt istället för komma eller tvärtom.
    Men för mig är det lite svårt att se och läsa denna ljusa grå nyans som texten har.

    Kram från mig

    1. Freja

      Jättebra att du vågar skriva om detta. ❤️
      En människa som mår bra och följer sina drömmar skulle aldrig ens ha tid att bete sig illa mot andra och absolut inte vilja det heller – de har fullt upp med att följa sina egna drömmar.
      Jag tänker att en person som beter sig så måste må väldigt dåligt och då försöka få andra att må lika dåligt som den själv – dra med andra ner i personens mående på något sätt.

stats