Tiingelinn – Linn Andersson

Söndag 9/1-2022

Hej finisar!

I morse vaknade jag 10:00 av mig själv. Inte ofta det händer om man säger så! Åt frukost, jobbade i sängen i pyjamas och filmade två stycken jobb. Sedan åt jag och Simon lunch och åkte ut till min mormor och morfar. Där blev vi bjudna på fika. Tindra hade varit med och lagt upp fikat och dukat. Hon var så sugen att hugga in när vi kom. Tindra sov hos min mamma som längtat hela livet efter att få ha henne då vi blev sjuka över jul när vi alla skulle ha träffats. Sedan har vi sets men då har hon varit hos sin farmor och pappa och vi har bara haft lilla Juvelia med oss. Men nu fick vi till det.

Min mamma och mormor och morfar bor bara några hus ifrån varandra så Tindra var redan där när vi kom. Så gott fika, MUMS!

Älskar verkligen min mormor och morfar så mycket. Önskar att vi skulle träffa dem oftare. Men nu under pandemin vågar man inte om något av barnen är minsta snorig.

Har fortfarande inte hunnit träffa varken min pappa eller farmor och farfar sedan jul. Snyft!

Men är så glad för vår lilla fikastund idag med mormor och morfar.

Väl hemma tog vi det lugnt. Tjejerna fick bada vilket de älskar och efter massor av högljutt bus i badkaret mellan syskonen som var så busiga och tokiga så somnade båda på en gång de hoppade i sängen. Sötnosar. Tror de hade saknat varandra.

Imorgon väntar förskolan för dem. De har varit lediga flera veckor nu så jag hoppas det blir kul för dem. Kommer sakna att ha de hemma men är dags för jobb igen för mig. Hade gärna varit ledig ett tag till. Men ska ta ledigt någon dag och åka och bada med tjejerna tänkte jag.

Mateus fat och skålar som de faktiskt fick av oss i julklapp. 

En tjej som mumsar i sig fika. 

En liten tjej som fick fika och russin hemma istället. 

Mina barn ÄLSKAR att bada men tycker mindre om att duscha,

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats