Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid i vecka 26

Hej på er!

 

Nu är jag gravid i vecka 26, snart 27 ( eller ja på onsdag så halva veckan kvar). Tycker bara det går så otroligt snabbt. Nästan lite läskigt faktiskt. Har knappt hunnit reflektera över att min mage nu mera är STOR. Tidigare har den varit så liten jämfört med mina tidigare graviditeter men nu sa det ”poff” får se vad mitt sf mått ligger på nästa gång jag ska till min barnmorska.

Denhär gravidteten har jag inte känt mig alls lika fin eller bekväm med min gravida kropp som tidigare. Dock blir jag så boostad av er följare samt Simon och mina vänner. Vet inte varför jag känner så. Tidigare har jag verkligen ÄLSKAT magen, men börjar vänja mig nu haha.

Nu är mitt mål att varva ner och stressa mindre så kanske jag hinner reflektera och njuta lite av magen och de små sparkarna. För sedan är det försent. Man vet ju aldrig, detta kan ju vara min sista graviditet. Har sagt att jag gärna skulle vilja ha ett barn till efter detta men man vet aldrig om man kan, samt man kan ändra sig. Jag och Simon sa att vi skulle vänta 2 år med barn, nu står vi här och är beräknade att föda i maj.

Allt är inte så välstrukturerat jämt, även om jag är en person som gillar planering, framförhållning osv.

Men nu när vi känner sparkarna dagligen börjar vi verkligen längta efter vår och sommar. Tänk att jag ska få uppleva det mest fantastiska igen, att bli mamma. När jag väntade Juvelia kunde jag inte förstå hur jag skulle kunna älska ett till barn lika mycket, men nu vet jag ju att det kunde jag så ett tredje kommer såklart bli lika älskat. Är så svårt att greppa att det bästa finaste man har i hela världen är Sina barn och snart kommer vi ha en till flicka här hemma.

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats