Tiingelinn – Linn Andersson

Vakna upp till nyheter om KRIG

Hej på er fina bloggläsare!

I morse vaknar jag upp till nyheterna om att det nu är krig mellan Ryssland och Ukraina! Hemskt! Tänk hur många oskyldiga människor som blir drabbade, drabbade av konstant rädsla, misär och att vissa till och med förlorar livet.

Så hemskt. Tänk att som mamma vakna upp och inte veta hur eller vart man ska ta vägen med sina barn, försöka skydda dem, men inte veta hur. Detta skrämde upp mig enormt, har haft svårt att koncentrera mig hela dagen på annat.

Varit full av hormoner hela dagen, gråtit och känt hur orättvist det är att människor ska bli så utsatta. Man känner sig maktlös som inte kan göra annat än att donera pengar och sprida budskapet om det vidare. Känt en extra stark kärlek till mina barn. Pussat på dem, saknar dem när jag jobbade och gosat extra mycket.

 

Fick även jobbiga besked om dåliga provresultat av min barnmorska. Vill inte skriva för mycket om det än innan jag vet helt vad det innebär osv. Men det är inget livshotande för bebisen eller mig. Men ändå hemskt jobbigt.

Efter förskolan åkte vi till blomsterlandet och piggade upp oss. Båda mina tjejer älskar att vara där inne. Juvelia som nyss lärt sig prata ropade ” Blomma, blomma” och Tindra frågade vad alla fina blommor hette och ville köpa hela butiken.

Nu ska jag bada vidare och försöka koppla bort tankarna en stund. Kanske äta något gott, typ frukt eller något sånt.

Finaste jag har! Redo för förskolan i morse. 

Hortensia är en favorit hos Tindra. 

Hjälper mamma bära in för bilen. 

En ny så himla gullig body vi fick till lillasyster. Länk till den här. ( Adlink)

En bild på mig från dagen när jag var lite glad! En kompis kom med ett så glädjande besked så fick vara glad en liten stund.  ’

God mat från Hello fresh!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats