Tiingelinn – Linn Andersson

Lördag 26/2-22

Hej på er!

Igår började jag och Juvelia morgonen med att läsa lite i hennes nya böcker vi köpte på bokrean på Ica maxi tidigare i veckan. Sedan köpte vi fika och åkte till våra kompisar. Blev en mysig fikastund där, lek för barnen och vi mammor fick sitta och snacka om allt och inget.

Efter det åkte jag och Juvelia vidare till Frövi. Där tog vi en promenad till lekparken med Tindra och Fanny. Sedan hjälpte vi min mamma att packa ner lite saker i flyttlådor då de ska flytta in till stan vilket känns vemodigt samtidigt som vi längtar att ha de närmare oss. Hoppas verkligen att de kommer bli nöjda med sin nya bostad. Känns som att de längtar och är så glad för deras skull.

En riktig mysdag med nära och kära. Vi ska träffa dem även idag.

Vi vuxna diskuterade även om kriget i Ukraina och hela kvällen när jag kom hem så låg och och tänkte på vad man skulle kunna göra för att hjälpa till mer. Donera pengar, uppmana andra som KAN och har möjlighet att med donera, men vad mer kan man göra för att hjälpa till. Känns så sjukt att det är krig i Europa och jag lider så med alla drabbade. Såg en video där en pappa fick säga hejdå till sin fru och barn och det tror jag ingen människa kan se på utan att bli berörd.

Vi lever i en liten bubbla här i Sverige där vi har det så himla bra. Man ska verkligen vara extremt tacksam.

Känner nästan dåligt samvete av att livet rullar på som vanligt för oss. Att vi går upp, äter frukost, borstar tänderna, åker och köper fika och har en vanlig helg.

Det är en grym värld vi lever i. Jag kommer aldrig förstå hur man kan vilja skada andra människor. ALDRIG.

 

Juvelias urgulliga hår när hon är nyduschad och det precis torkat.

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats