Tiingelinn – Linn Andersson

Mellomys i Frövi

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår hade vi en otroligt mysig dag! Simon kom hem hyfsat tidigt från hockey träningen och då rullade vi ut till Frövi. Där var vi först på kalas hos min mormor för henne och mig, haha. Vi både fyllde för en månad sedan i januari tätt med varandra men vi har inte kunnat träffats för alla har varit sjuka i omgångar men NU äntligen fick vi till det.

Mormor hade bakat så gott till oss när vi kom, sedan tog hon fram gamla kort och gamla tidningsurklipp från när vi varit med i tidningen. Otroligt kul att se tillbaka på!

Efter myset hos mormor och morfar så gick vi till min mamma som bor på samma gata. Där hade vi vårt årliga mello-mys! Blev bjudna på så himla god fisksoppa med bakat bröd till och en västerbottenpaj.

Mysigt att träffa hela släkten, inte ofta vi får ihop det nu mera. Mina barn älskar verkligen min syster och bror samt min brors sambo, ja och så min mamma, hennes sambo och mormor och morfar med för den delen så de levde Life med att få uppmärksamhet från alla.

En riktigt mysig kväll med allihopa!

 

 

Mamma och Juvelia.

Fick frågor om kläderna igår på instagram så skriver vart allt är ifrån :

Juvelia klänning är från polarn och pyret men hon fick den i 1 års present men vuxit i den först nu så tror tyvärr inte den finns i sortiment just nu.

 

Min topp är från zalando för typ 1 år sedan. och kjolen är från Bubbleroom. 

Lite norrlands bubbel 

Mormor och Juvelia.

En tjej redo för mello!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tissel

    Vad mysigt! Åh kan inte du be din mormor om tårtrecept och lägga upp på insta?? Det ser ut som min favvotårta på taxinge så jag så gärna vill baka hemma.

    Ha det fint ?

stats