Tiingelinn – Linn Andersson

Uppdatering från veckan

Hej finisar!

Får nog börja lägga ner mitt mål om att uppdatera bloggen en gång per dag, hehe. Går ju sådär…

Ni föräldrar vet säkert hur det är att få ihop vardagspusslet med ett jobb, särskilt när man driver eget. Alla som gör det vet garanterat hur det är bara där, haha. Sedan med två småbarn och ett hushåll. MEN jag älskar livet jag lever på det viset.

Börjar bli en morgonmänniska igen. Kan inte sova bort en hel dag, det går inte. Vaknar aldrig efter 8 när barnen är iväg, förut när jag var singel runt 20 års åldern kunde jag sova till 10-11 på morgonen.

Nu som höggravid somnar jag dock nästan alltid en sväng mitt på dagen istället, för att sedan lägga mig och somna senast 23 på kvällen. Är SÅ trött, men är ju en person som håller igång mycket med. Har svårt att bara sitta still och vila, blir så uttråkad.

Veckan som varit fick vi MASSOR av snö i Örebro. Helt sjukt var det. Tindra var överlycklig som fick vara ute på vår lilla tomt och leka. Hon byggde hela vår familj i små snögubbar. När Simon skulle ut och grilla nu undrade han varför det låg gamla morötter på altanen, haha.

Blev mycket lek och pysslande med. Tindra ÄLSKAR att pyssla, plantera blommor och sånt kul med mig så det gjorde vi. Sedan har hon och Juvelia börjat leka lite ihop, på sina Egan nivåer eller vad man ska säga men det är kul att se. Deras band är otroligt starkt. Tindra gillar att lära Juvelia saker. De har börjat leka med dockor, Juvelia älskar att köra runt dockor i dockvagnar. Tindra har nästan aldrig lekt med dockor faktiskt. Hon har mest valt sina favorit gosedjur och tagit hand om dem, kört de i vagnar, gett dem ” välling” osv men nu har hon börjat hämta riktiga bebiskläder och ska sätta på sina dockor. Jag tror hon är förväntansfull efter ett till syskon.

Lite bilder från veckan som varit kommer här.

 

En liten unicorn !

Så himla goda dadlar.  Läst att det ska vara bra att äta innan förlossning. Hjälpa mot att inte gå över tiden tillexempel. Nu kommer ju inte jag göra det oavsett men kan ju inte skada, är rika på massor av vitaminer och främst var de sjukt goda. Sett flera andra influensers äta dessa och blev sugen att testa. Är som godis men mycket bättre såklart.

 

Tindra i Snön

Tindras snögubbar

Små Dahlior har börjat kika upp. Tänk när man kan plantera dessa utomhus.

Myskväll

Här har Tindra gjort en strand.

 Dockan med lillasysters söta lilla body!

Två utslagna.

Mage!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats