Tiingelinn – Linn Andersson

Påsken 2022

 

Hej finisar!

 

Hoppas allt är jättebra med er!

Här kommer lite uppdatering från vår påsk. Har inte barnen i år så är bara jag och Simon, och lillasyster i magen såklart. Vi skulle åkt till våra vänner i Växsjö men pga alla mina sammandragningar så stannade vi hemma. Är en lång bilresa på 4 timmar dit. Får mycket sammandragningar av att åka just bil med.

Kändes så tråkigt när man var så inställd på att äntligen träffa dem, men, men snart så!

Vi åkte till ikea och åt lunch där, köpte lite glass och sorbet på gallerian där vi bor, sedan grejade jag med lite påskpyssel, Simon har tittat på hockey och så åkte vi förbi min mamma med ett litet arrangemang jag pysslat ihop åt henne. Påsken till ära.

På kvällen kom min syster och barndomsvän Oskar och grillade. Vi hade små mycket mat. Blev så mätt, haha.

 

Denna vas gjorde jag av enbart äggskal och en limpistol. Hur sött? 

Kanonkulan! Vecka 37

Hur söta?

Mitt fina palettblad

Simons bidrag ..

Lillasyster vecka 37 20222

Juvelia vecka 26/ 27 2020

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats