Tiingelinn – Linn Andersson

Spa mys i Linköping

Hej finisar!

Igår åkte jag och Simon till Linköping för att lyxa lite på spa. Kände att vi behövde komma bort och göra något. Vi skulle ha åkt till Växsjö men fick ställa in då jag haft massor med förvärkar så hela helgen kändes tråkig, barnen var inte hemma heller så vi kände ändå att vi tar oss iväg till Linköping som bara ligger en och en halv timme från Örebro.

Spa är ju väldigt avkopplande också så kändes verkligen perfekt såhär innan bebis ankomst. Då kommer vi aldrig ha någon barnledig helg mer, lillan kommer ju vara hos oss jämt.

Vi hade det så mysigt på spat, kände mig så lycklig och det var verkligen helt perfekt.

Vi stannade till i Brunneby med där vi köpte lite godsaker och tog oss en räksmörgås. Älskar Brunneby, de har så himla mycket gott. Köpte en rabarbersaft vi fick provsmaka och olika alkoholfria mousserande trycket inför sommaren.

 

Vår väska vi brukar packa i har vi som BB-väska ståendes i bilen så vi kom till hotellet med packningen i Ica påsar, haha. Fint, eller inte. Men men.

 

 

s

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninni

    Åh så mysigt ? Det är så härligt med spa både för kropp och själ ? Roligt att ni var en sväng i mina hemtrakter Linköping ( bor lite utanför i Ljungsbro där Cloettafabriken ligger)

stats