Tiingelinn – Linn Andersson

En underbar dag på Kolmården med familj och vänner

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

 

Idag har vi haft mina vänner Moa och Eddie på besök efter jobb, förskola och annat. Så trevligt. Simon bakade en kladdkaka och bjöd på. Så mysigt med fina vänner som tycker så mycket om barnen. Snart ska de få sitt första barn, som jag längtar efter den lilla gossen!

 

Tänkte dela med mig av lite bilder från helgen när vi var på Kolmården. Så himla mysig men intensiv dag, hehe. Vi åkte hela familjen och väl framme mötte vi upp John och Johan med sina fina döttrar Miriam och Astrid. Stora tjejerna började leka direkt. Enda sedan vi sågs sist har Tindra tjatat om en iPad. Kanske dags att skaffa en hehe.

Vi föräldrar blev helt slut under dagen. Är väldigt mycket backar där inne och att gå med en dubbelvagn är inte bara, haha. Helt nyförlöst dessutom men det gick bra. Simon körde en skrinda med både Miriam och Tindra i för de ville ju såklart åka tillsammans.

Vi var på bamses värld där barnen fick åka massor av karuseller, även de små kunde åka men inte lilla Belle hehe. Hon låg tryggt i vagnen eller i mammas famn. Var så lätt att ha med henne under dagen.

När vi åkte hem var alla helt slut. Juvelia somnade i bilen innan vi ens hade hunnit börja rulla, haha. Då vet man att man haft en toppendag.

Är alltid så trevligt att umgås med John och Johan. Tänk i helgen gifter de sig.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats