Tiingelinn – Linn Andersson

Bröllop mellan Herr och Herr Valencia

Hej på er!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

I lördagsmorse åkte jag, Simon, lilla Belle och Therese till Näsby slott för att närvara under vigseln mellan John och Johan. Det var en dag fylld av kärlek och en och annan tår rann ner för kinderna. Så otroligt vackert. Riktigt sagobröllop, de gifte sig på ett slott och när de kom ner för trappan sjöng Sonja Aldén. Vackrare än så blir det väl inte? Deras små flickor var också med under själva vigseln. Magiskt.

Där efter blev vi bjudna på bröllopstårta, trerättersmiddag, fick lyssna till massor av vackra tal som med fick tårarna att rinna, sång och en massor av skratt, lycka och kärlek. Till kvällen sedan blev det fest, då gick jag och Belle till rummet och la oss. Alla gäster fick övernatta på slottet. Simon var med på festen så fick se videos från bröllopsvalsen. Hade såklart varit kul att vara med där med, men födde ju barn för 2 veckor sedan så kände ändå att jag var helt slut i kroppen. Är så glad att jag kunde närvara på bröllopet.

Ännu gladare är jag för John och Johans skull. De är helt fantastiska människor jag är så glad att jag fått lära känna och kärleken strålar om dem.

På morgonen tog jag, Simon och Belle en liten promenad runt slottet och sedan åt vi brunch i trädgården. Strålande sol. Så himla vackert.

Sedan hann vi hälsa på brudparet innan vi rullade hem till Örebro igen.

 

Vilket bröllop. Längtar tills den dagen det är min tur även om det nog dröjer.

 

Fina brudparet och barnen

En mat paus för lilla Belle.

Förrätt

Varmrätt

Efterrätt

Liten prinsessa!

Jag och min underbara fina sambo och dotter.

Min vän Therese, jag och lilla belle. 

Min magiska klänning. ( Adlink)

Promenad med vår fina vagn .

Frukost.

En bild med brudparet på morgonen!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats