Tiingelinn – Linn Andersson

Event för Yves rocher

Hej finisar!

Igårkväll var jag och lillsessan iväg på event som John, Johan och Peter hade anordnat tillsammans med Yves rocher, Så otroligt mysigt på deras innergård. Det bjöds på chark och tillagades crepes på plats i en liten vagn! Så lyxigt att stå på en innergård i Stockholm och mumsa crepes som om vi vore i Frankrike. Var otroligt gott och tog mig verkligen tillbaka till Frankrike. Ett av mina favoritländer. Var där flera gånger som barn. Måste övervinna min flygrädsla för vill verkligen dit igen. Läste till och med fransa i 3 år. Är nästan bättre på det än engelska för är så otroligt dålig på engelska, haha. Min minsta prinsessa har ju dessutom fått ett franskt namn ” Belle” som betyder vacker på franska. Så fint!

Hur som helst Yves rocher är ju ett franskt hudvårds och sminkmärke som funnits i över 60 år. Minns verkligen när min mamma fick hem kataloger med små tester när jag var barn, jag älskade det. Verkligen ett märke som håller sig kvar i trenderna.

Var massor av andra härliga ansikten man kände igen på plats och även nya härliga människor som man träffade för första gången. Verkligen kul att se alla och sitta och prata.

 

Här kommer lite härliga bilder från eventet.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats